Annyi változás van, hogy legutóbb mikor Hovi bácsival beszéltem, akkor a Stedra Gabi kiesése miatt inkább Kóspallag 1 vállalnának. Kokót megkérdezem hátha ráér.
Már beszéltem is vele, elviszi a K II pontot. István! A hétvégén keresni foglak személyesen az előkészületek miatt.
OK, beszéljünk. Délután visszatérek Zebegénybe, onnantól otthon vagyok vagy a környéken.
Nagy Zoli felvetette, hogy elvinnék ők Erzsivel a Szokolyai pontot és nekem inkább rajt-célban kéne lenne, hogy amikor Istvánék már/még ponton vannak, Janinak meg intéznie kell bármi hirtelen felmerülőt, Andi ne legyen egyedül. Nekem így is jó, ha az érintettek és Jani nem tiltakoznak, akkor tervezzük így a feladatokat.
Számításaim szerint a pontok és a söprűk így állnak:
Letkés, Egy falat vendéglő, RAJT (7:00 - 11:00, 5-6 fő): Andi, Jani, Pongrácz Peti, részben István
1. ep., Kis-Koppány (6:55-12:50, csoki, víz / 1-2 fő): Farkas Pista
2. ep., Nagyirtás (7:35-13:05, 2 fő autóval): Évi+Zsolti és a gyerekek
3. ep., Kóspallag I. (8:35-11:10, 1-2 fő): Hovi Pista és Mariann
4. ep., Szokolya (9:25-12:25, 1-2 fő akár autóval): Nagy Zoli és Erzsi
5. ep., Kóspallag II. (10:55-14:50, 1-2 fő): Kokó
6. ep., Márianosztra faluház (10:50-16:05, 2-3 fő, kenyeres pont, fasírt, víz szörp): Kántor Kati és részben Lacika, Erika+István gyerekekkel
7. ep., Galla-tisztás (10:40-17:40, 1-2 fő): Durján Tomi és Andi, gyümölcs, víz és szörp
Letkés, Egy falat vendéglő, CÉL (11:30 - 19:00, 4-5 fő): Andi, Jani, részben István
Söprűk:
BaDi 50: Zsolti
BaDi 30: Kardos Attila
Badi 20: Farkas Pista az első pontról
BaDi 10: nem szükséges
Szalagozás: Jani, Farkas Pista, István, Évi, Lacika
Füzet és emléklap van elegendő, kitűzőket intézem, csináltatok Szokolya bélyegzőt, valamint a rajt/célba egy automata bélyegzőt is.
Sziasztok ! István, Jani !
Mint azt Pongrácz Peti már megírta, tudok jönni én is segíteni az idei BaDi túrára, és még hozok 2 hölgyet Erzsit és Ágit !
Mi Erzsivel elvállaljuk a Szokolya EP-t, Ági még szabad kapacitás, ahova kell, pl Kóspallag II., vagy Márianosztra faluháznál tud segíteni.
Mi hárman Erzsi, Ági, Zoli pénteken tudnánk szalagozni Nosztra, Kóspallag környékén.
István, ha van lehetőség Nálatok Zebegény vendégházban szállásra, akkor szeretnénk 3 főre, csüt és péntek estére ! Köszi
üdv: Zoli
kérdés: Szokolyán mit kellene osztani ?
Elnézve, hogy mikor nyit a rajt, ha lehet, én is szeretnék szállást kérni péntek estére. Előre is köszi.
Szállás rendben. Ha valakinek még kell, akkor kérem itt jelezze.
Közben elkészültek a kitűzők is.
Érkezik úgy valaki, hogy szombat reggel felvegyen Vácon?
Fino alla morte!
Holnap érkeznek a bélyegzők is, rendeltem egyet a 'Szokolya' pontra, illetve egy önfestékezős automata bélyegzőt a rajt/célba.
Zsoltika: Farkas Pista nem jelezte, hogy már pénteken itt aludna, így ő lehet szombaton korán érkezik Dunakeszi felől. Vele egyeztess szerintem.
@ikrieger Bocs, kicsit sűrű a mostani időszak.
Csütörtökre és péntekre van szabadságom szalagozási célzattal. Ha még nem késtem el a szálláskéréssel, akkor péntek estére szeretnék. Ha elkéstem, akkor otthonról jövök szombaton.
Másik kérdés, hogy reggel fel tudsz-e vinni esetleg a Koppány-nyereg közelébe. Ha nem, az se gond, akkor úgy készülök és előző este magamhoz veszem a cuccokat és felmegyek Nosztráról.
Köszönöm,
I.
Andi is szeretne szállást kérni péntek estére Zebegénybe.
Samu Balázs is jön segíteni, pénteken érkezik, s azt csinálja, amire kér tőle a főrendező. Elsőre talán jó ötlet, ha kimegy (vagyis kiviszem őket) Farkas Pistábal az első pontra.
A lista így:
Letkés, Egy falat vendéglő, RAJT (7:00 - 11:00, 5-6 fő): Andi, Jani, Pongrácz Peti, részben István
1. ep., Kis-Koppány (6:55-12:50, csoki, víz / 1-2 fő): Farkas Pista, Samu Balázs
2. ep., Nagyirtás (7:35-13:05, 2 fő autóval): Évi+Zsolti és a gyerekek
3. ep., Kóspallag I. (8:35-11:10, 1-2 fő): Hovi Pista és Mariann
4. ep., Szokolya (9:25-12:25, 1-2 fő akár autóval): Nagy Zoli és Erzsi
5. ep., Kóspallag II. (10:55-14:50, 1-2 fő): Kokó
6. ep., Márianosztra faluház (10:50-16:05, 2-3 fő, kenyeres pont, fasírt, víz szörp): Kántor Kati és részben Lacika, Erika+István gyerekekkel
7. ep., Galla-tisztás (10:40-17:40, 1-2 fő): Durján Tomi és Andi, gyümölcs, víz és szörp
Letkés, Egy falat vendéglő, CÉL (11:30 - 19:00, 4-5 fő): Andi, Jani, részben István
Söprűk:
BaDi 50: Zsolti
BaDi 30: Kardos Attila
Badi 20: Farkas Pista az első pontról
BaDi 10: nem szükséges
Szalagozás:
Csütörtök-péntek: Jani, Farkas Pista
Péntek: István+Erika, Évi, Lacika, Nagy Zoliék
Szállás:
Csütörtök-péntek: Zoli, Erzsi és Ági (4. szoba)
Péntek: Andi (5. szoba), Farkas Pista és Pongrácz Peti (6. szoba)
Egyébként mikorra kellene kiérnem Letkésre?
Fino alla morte!