Mecsek 1800 meg a t...

Értesítések
Minden törlése

Mecsek 1800 meg a többi (10.24-27.)

10 Bejegyzések
8 Felhasználók
0 Reactions
84 Megtekintés
(@zengo)
Tag
Csatlakozva: 14 év telt el
Topic starter  

Sziasztok!

Ma végre sikerült beszélnem a szállásokkal és a Tavasszal is, így kirajzolódott - nagyjából - az októberi rendezvény.

A szállás két helyen lesz, mert péntek este nem fogunk elférni 1 házban. A 2019-es Tamási vendégházban 13-14 fő fér el, mellé a Bauer vendégházban foglaltam 6 főnek szállást. Mindkét helyen 3-3 éjszaka lett foglalva. A szállásokon még 1-2 fő tud elférni, többen sajnos nem.

Csütörtökön reggel Farkas Pistivel és Petivel utazunk és kiszallagozzuk a Hármas-hegyet. Másnap, pénteken, két csoportban a maradék részt. Ezzel pénteken kora délután végzünk. Pénteken lesz még egy külön utunk, a rétest Dombóváron készítik el, de lehet, hogy meg sem kell mozdulnunk, mert házhoz jön (majd alakul még).

Szombaton a rendezés után Krieger Pistiék és Talisen útra kell, a többiek maradnak (az utazásról majd külön, de Talisennel jönnének Macikupacék, vissza Bp-re majd velem). A maradó csapatnak vasárnap kitalálunk egy rövidebb túrát/sétát/városnézést.

A pontok (még alakulóban, mert a HOTE-sok még nem szóltak vissza):

Rajt/Cél (7:00 – 10:00): Bence, István, Talisen, 2×Szabolcs, Zengő
Hármas-hegy (7:45 – 9:10): személyzet nélküli
Pusztabánya (7:50 – 11:25): Kitti és Enikő (alma)
Máré-vár (8:45 – 12:10): Tóth Tomiék (Szászvári Mocorgók)
Kisújbánya (10:00 – 13:50): Farkas család (müzli/ostyaszelet)
Püspökszentlászló (9:45 – 14:45): Andi, Niki, MPG (rétes, 400-as távnak alma)
Óbánya (10:55 – 14:55): Becze Laci (FBTE)
Zengő (10:10 – 16:35): valakik a HOTE-ból
Cél (10:45 – 17:30): Bence, István, Talisen, Zengő (hosszú távoknak meleg étel)
M1000 söprű: 2×Szabolcs
M1800 söprű: Macikupac
Tartalék: Erika és a lányok

István, a nevezési díjakat és a szolgáltatást átírtam a tturak.hu-n, kérlek majd kövessük le a saját honalpon is. A két hosszú táv fog kapni meleg ételt a célban, a többiek nem. Meg mi rendezők. A rétest Pszentlászlón adjuk, így a rövid távosok kapnak, de az 1500-as táv nem.

Holnaptól 10 napig külföldön leszek, a topicra érkezett válaszokat mérsékelten - vagy egyáltalán nem - tudom olvasni.

Üdv:
mp

Idéz
(@ikrieger)
Tag Admin
Csatlakozva: 13 év telt el

Részünkről rendben. Mivel 3 gyerekkel leszünk, ezért eléggé kizárt, hogy egész nap a rajt/célban legyünk. A rajtban természetesen segítek, de utána mit lennénk esetleg valaki(k) helyett egy ponton, s akkor az oda tervezett pontőrök tudnak bent segíteni, vagy mászkálni fogunk a nap egy részében. Menetközben és a célban szerintem úgysem lesz nagy fennforgás.

Utazásokkal kapcsolatban van már elképzelés?

VálaszIdéz
(@guttig)
Tag

Szia Peti! 

Én is szeretnék csatlakozni, csinálom amit kell.

Üdv, 

Gabi

VálaszIdéz
(@sunbalazs)
Tag
Csatlakozva: 6 év telt el

Sziasztok!

Én is szívesen rendezek, részt tudok venni október 24. - 27. időszakban.

Ha kellek, szallagozok és ellenőrzőponton is lehetek. Amint Gabi, csinálom, amit kell.

Üdv. Sün Balázs

VálaszIdéz
(@sebpali)
Tag
Csatlakozva: 11 év telt el

Sajnos a túrán (szombaton) nem tudok rendezőként segíteni, de jelen állás szerint (100% biztosra csak előtte két nappal tudom mondani) a csütörtök-péntekem szabad, így ha marad hely csütörtökön a szálláson szívesen jövök és résztveszek az előkészületekben.

VálaszIdéz
(@tundi)
New Member
Csatlakozva: 10 év telt el

Sziasztok!
Tudok menni csütörtöktől vasárnapig, ha még szükség van segítőre.

VálaszIdéz
(@zengo)
Tag
Topic starter  

Sziasztok!

Köszönöm a további jelzéseket, átgondolom és írom a lehetőségeinket. Annyi változás van, hogy a HOTE-sok nem vállalják a Zengő pontot, így oda szükségesek leszünk mi magunk (hogy miért nem vállalják az egy külön történet, el fogom mondani, mert a csodálkozástól a hányingerig, mint érzés, átvonult rajtam minden az előzetes jelzéssel és a végső visszajelzéssel kapcsolatban).

István, vettem a jelzést, Erikát és a lányokat azért írtam tartaléknak, mert két héttel ezelőtt még sok tennivaló nem akadt volna. Megértem, hogy nem szeretnél egész nap rajt/célt csinálni, leszünk elegen nélküled, nélkületek is. Ha összerakjátok az indítást, mehettek is ki a pontra.

Végignézve újra a listát rájöttem, hogy nem akarok senkit megerőszakolni hol legyen. Ha gondoljátok variáljátok át magatok között. Ami biztos, hogy Pusztabányára majd ki kell vinni az almát, Kisújbánya meg van annyira messze, hogy egyszerűbb oda is autóval bemenni. A rétest Püspökszentlászlón a szállásról tudjuk kezelni. Máré-vár és Óbánya, amit a helyiek tudnak kezelni, a többibe nagyon nem szólnék bele (illetve jó lenne, ha Macikupac seperné a hosszú távot, Bence és Talisen (esetleg Tünde) meg jó lenne a rajtban, de tényleg csak ennyi...).

A szállásról annyit, hogy szűkében vagyunk/leszünk, holnap beszélek a Bauer vendégházzal, hogy van-e még helyük (illetve mennyi helyük van még).

Üdv:
mp

VálaszIdéz
(@farkasure)
Tag Admin
Csatlakozva: 8 év telt el

@zengo, @ikrieger: Csinálhatjuk úgy is, hogy a Zengő pontot elviszem én a családommal (ők még úgysem jártak ott), a Kisújbánya meg pont elég kisgyerekbarát nyitvatartású Istvánéknak, ha van kedvük hozzá.

VálaszIdéz
(@ikrieger)
Tag Admin
Csatlakozva: 13 év telt el

Szerintem Farkas Pista javaslata teljesen járható út. 200 körüli induló nagyon könnyen tudunk kezelni, annál kevesebbet pedig még kevesebb rizikóval. Ha a rajt össze van rakva és rendben elindul az emberek zöme, onnan már kényelmes a dolog, akár ennyi emléklapot még kézzel is meg lehet írni.

Utazások: akkor ha jól értem nekünk nem kell senkit sem vinnünk sem hoznunk, igaz?

Pénteken ha jó az idő, akkor mindenképpen mászkálunk kicsit: Óbánya, esetleg Zengő, illetve szerintem Pécsre is benézünk, de mondjátok ha kell valamit konkrétan szalagozni, csinálni.

VálaszIdéz
(@talisen)
Tag

@zengo mivel az elmúlt kereken 10 évben (mínusz COViD-os évek és azóta) minden évben távol maradtam ettől a rendezvénytől, ezért (amolyan vezeklésként) vállalom a végig rajt-célt...

VálaszIdéz