Börzsönyi jelzésfes...

Értesítések
Minden törlése

Börzsönyi jelzésfestések

1,818 Bejegyzések
17 Felhasználók
76 Reactions
66.2 K Megtekintés
(@andrew79)
Tag
Csatlakozva: 10 év telt el

@sebpali Sajnos nekem nem jó az időpont. Üdvözlettel: Kiss András

VálaszIdéz
(@bagyiati)
New Member
Csatlakozva: 2 hónap telt el

Feliratkoztam a topikra, hogy jöjjenek értesítések az új hozzászólásról, jó lett volna nekem pl. a múlt hét 🙁

VálaszIdéz
(@sebpali)
Tag
Csatlakozva: 12 év telt el

Sziasztok! Emlékeztetőül, terv szerint júl.19-20-n jelzést festünk a Börzsönyben, Hamuhától Rakodóig K+, és kapcsolódva Magas-hídi réttől felfelé a P3 elágazásig K3.

Távolságra mindösszesen csekélynek látszó 6,3 km, viszont a megközelítés és a terep nehéz (a kezdőpont az autótól szűk óra séta, a végpontok pedig közel 800m magasan, kétfeléágazva), így becslésem szerint (legalább) öt emberre lenne szükség. Amennyiben a teljes hétvégére több, mint hat fő jelentkezik, nézünk más szakaszokat is.

Szállást az igények függvényében tudok szervezni - szükség esetén, bár nincs takarítva, de mehetünk az Öregerdőbe. Ha többen jelzitek hogy jönnétek két napra és tetszene nektek a nomád szállás, akkor megpróbálom a kisvasutasoktól elkérni a Halyagosi kulcsosházat, elvileg a felét ők kezelik és vannak fent ágyak is. (Ennek előnye hogy az útvonal mentén van, sok sétát megspórolunk, hátránya hogy ekkor vizet-hálócuccot-ellátmányt is fel kell vinni).

Logisztika, pontos indulási időpontok a jelentkezők függvényében később - a jelentkezést ezennel megnyitom:)

VálaszIdéz
Oldal 122 / 122