Túramozgalmak

Túramozgalmak (13)

péntek, 30 december 2016 11:00 Írta:

A Dél-Börzsöny Kupa 2017 kiírása

KUPA KIÍRÁSA LETÖLTHETŐ FORMÁTUMBAN (.pdf)

A Dél-Börzsöny Kupa Igazolófüzete megvásárolható az összes kupában szereplő túra rajtjában, valamint elektronikusan is igényelhető.

A Börzsöny Természetbarát és Hegymászó Egyesület és a VIDE Természetjáró Szakosztály 2017-ben első alkalommal közösen hirdeti meg a Dél-Börzsöny Kupa túrasorozatot, mint teljesítménytúrázóknak kiírt túramozgalmat.
 
A túramozgalom kiírója
A Dél-Börzsöny Kupa 2017 kiírója és szervezője a Börzsöny Természetbarát és Hegymászó Egyesület (BTHE) és a VIDE Természetjáró Szakosztály (VIDE).
 
Koordinátorok, információ:
Papp Zsolt / Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. / +36 30 4967 757
Krieger István / Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. / +36 30 5840 446
Kovács Zsolt / Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. / +36 20 4983 041
 
 A túramozgalom célja
A Dél-Börzsönyben szervezett gyalogos teljesítménytúrák teljesítésével a régió természeti értékeinek, településeinek, kulturális örökségének megismertetése. A rendszeres testmozgásra, teljesítménytúrázásra való ösztönzés.
 
A túramozgalomban való részvétel
A mozgalomban bárki részt vehet, aki a kiírásban foglaltakat tudomásul veszi és elfogadja. A kupában való érvényes regisztrálás feltétele, az igazolófüzet megvásárlása előtt a nevezési lap kitöltése és szervezőkhöz történő eljuttatása.
 
Teljesítés
A túramozgalomban résztvevő résztávok teljesítésekor az adott rendezvény céljában a Dél-Börzsöny Kupa igazolófüzetének megfelelő helyére kell a rendezőktől bélyegzést kérni. Teljesítménytúrák esetében csak a szintidőn belüli teljesítés tekinthető érvényesnek, egy rendezvénynek csak egy résztávja számítható bele a mozgalomba.
 
Díjazás
Minden igazoltan teljesített túrához pontérték van rendelve. Az összegyűjtött pontok függvényében három fokozatú díjazás megszerezésére van lehetőség:
Arany fokozat: legalább 34 pont öszegyűjtése
Díjazása: névre szóló oklevél, nagy méretű kupa
Ezüst fokozat: legalább 28 pont összegyűjtése
Díjazása: névre szóló oklevél, közepes méretű kupa
Bronz fokozat: legalább 22 pont összegyűjtése
Díjazása: névre szóló oklevél, kis méretű kupa
Egy éven belül személyenként csak egy fokozat teljesítésére van lehetőség.
 
Különdíjak (a fenti díjazáson felül)
Maximális pontszám (42 pont) összegyűjtése esetén: póló
Börzsöny Kapuja 40 és Börzsöny Szíve 65 teljesítése esetén: VIDE kulcstartó
Dél-Börzsönyi Kilátások 40, Zebegény 25É és Fel a Hegyes-tetőre! teljesítése esetén: Dunakanyar kulcstartó
Egy éven belül az összes különdíj megszerzésére lehetőség nyílik.
 
Díjátadás
A díjazások átadására 2017. november 5-én, a sorozat utolsó rendezvényén, a Kálváriák a Börzsönyben V. túra céljában kerül sor. Külön egyeztetés után a díjazások önköltséges postázása is megoldható.
Esemény / TúraDátumRésztáv / Pontérték
Börzsöny kapuja 2017.01.14. 45 = 6 pont
25 = 4 pont
10 = 2 pont
Nosztra 2017.02.18. 30 = 6 pont
20 = 4 pont
10 = 2 pont
Dél-Börzsönyi Kilátások 2017.03.25. 40 = 5 pont
30 = 4 pont
15 = 2 pont
Börzsöny szíve 2017.05.13. 65 = 8 pont
45 = 5 pont
25 = 3 pont
Börzsönyi Kék 2017.06.17. 65 = 8 pont
40B = 5 pont
20D = 3 pont
Zebegény éjszakai / Esti Zebegény 2017.07.29. 25É = 4 pont
10E = 2 pont
Fel a Hegyes-tetőre! 2017.10.15. 2 pont
Kálváriák a Börzsönyben V. 2017.11.05. 20 = 3 pont
10 = 2 pont

A Dél-Börzsöny Kupa Igazolófüzete megvásárolható az összes kupában szereplő túra rajtjában, valamint elektronikusan is igényelhető.

A túramozgalom célja:

A túramozgalom három részből áll, melynek második része a Balaton-felvidék középső és keleti részének legszebb helyein található kilátók és kilátópontok felkeresését és bemutatását célozza meg. Az első részben a Keszthelyi-hegység és a Balaton-felvidék nyugati része, míg a harmadik részben a Balaton déli partjának kilátópontjai kerülnek bemutatásra.

A túramozgalom igazolófüzetének beszerzése:

A Kilátók és kilátópontok a Balaton körül túramozgalom-sorozat második részének igazolófüzetét postai úton lehet beszerezni. A füzet ára jelenleg 700 Ft (ez az ár már tartalmazza a szükséges postaköltségeket és a díjazást is). A megrendelni kívánt füzetek árát az Egyesület számlaszámára (10102244-59708600-01000000) kell befizetni. Az átutalás közlemény rovátban kérjük feltüntetni, hogy milyen igazolófüzetből és hány darabot rendelnek. Ezzel egy időben a  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címek egyikére kérjük elküldeni az átutalás elindításának tényét, valamint a nevet és postacímet, ahova elküldhetjük a megrendelt füzeteket.

A mozgalom teljesítésének feltételei:

- A túramozgalom igazolófüzetének megvásárlása;
- a megadott 20 objektum mindegyikének felkeresése és a füzet megfelelő részén, a tereptárgyakra vagy helyszínre vonatkozó kérdés megválaszolása, bélyegzés megszerzése;
- ha a pontok valamelyike rongálás áldozatául esne, akkor (digitális és hagyományos) fényképet is elfogadunk, melyen az objektum és a személy is felismerhetően látható. A digitális formátumú fényképeket elektronikus levélben lehet elküldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre (ezek mellé kérünk értelemszerű magyarázatot, leírást feltüntetni).

Emlékhelyek a Börzsönyben, 2. rész

szombat, 04 december 2010 09:13 Írta:

 

altA túramozgalom célja:

- a Börzsöny-hegység szép bércein, völgyeiben található erdő- és vadgazdálkodással kapcsolatban álló emlékhelyek felkeresése;
- a hegység sokak által kedvelt részeinek, vagy kevésbé járt útjainak bemutatása;
- az egészséges, tartalmas életmódra való csábítás.
 
 

A túramozgalom igazolófüzetének beszerzése:

Az Emlékhelyek a Börzsönyben I. részének igazolófüzetét postai úton lehet beszerezni. A füzet ára jelenleg 700 Ft (ez az ár már tartalmazza a szükséges postaköltségeket és a díjazást is). A megrendelni kívánt füzetek árát az Egyesület számlaszámára (10102244-59708600-01000000) kell befizetni. Az átutalás közlemény rovátban kérjük feltüntetni, hogy milyen igazolófüzetből és hány darabot rendelnek. Ezzel egy időben az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címek egyikére kérjük elküldeni az átutalás elindításának tényét, valamint a nevet és postacímet, ahova elküldhetjük a megrendelt füzeteket.
 
A mozgalom teljesítésének feltételei:
 
- a Túramozgalom igazolófüzetének megvásárlása
- a kötelező érintőpontokon lévő emlékhelyek mindegyikének
felkeresése és a füzet megfelelő részén a tereptárgyakra vagy helyszínre vonatkozó kérdés megválaszolása, a bélyegzés megszerzése, a matrica beragasztása vagy az igazolókód feljegyzése;
- Az igazolófüzetben található kettő darab emlékhely, amelyek felkeresése nem kötelező, természetvédelmi okokból azok GPS koordinátái sem kerültek feltüntetésre. Ezen emlékhelyeket csak és kizárólag a Zöldhatóságtól beszerzett engedély birtokában szabad felkeresni!
- ha a pontok valamelyike rongálás áldozatául esne, akkor (digitális és hagymányos) fényképet is elfogadunk, melyen az objektum és a személy is felismerhetően látható. A digitális formátumú fényképeket elektronikus levélben lehet elküldeni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre (ezek mellé kérünk értelemszerű magyarázatot, leírást feltüntetni).
 
A kitöltött igazolófüzetet a BTHE iroda címére kérjük feladni:

BTHE, 1701 Budapest, Pf. 215.

A teljesítés elbírálását követően a díjazást postafordultával megküldjük a megadott válaszcímre. Lehetőség van elektronikus levélben egyeztetett módon és helyszínen az igazolófüzet személyes átadására is. (Erre Budapesten illetve az Egyesület valamely eseményén van lehetőség!)
 
A kötelezően felkeresendő pontok listája:
 
Sorszám Az emlékhely megnevezése Igazolás módja
1. Bársony István-emléktábla Kérdés megválaszolása
2. Czerovszki-kő Kérdés megválaszolása
3. Csitári-kereszt Igazolókód
4. Kemence, Erdészeti emlék Igazolókód
5. Fultán-kereszt Igazolókód
6. Hubertus-emlék Igazolókód
7. József Nádor-emlék Kérdés megválaszolása
8. Kanász-kereszt Kérdés megválaszolása
9. Remitzky-sír (Kopasz-hegy) Kérdés megválaszolása
10. Major-kereszt Kérdés megválaszolása
11. Nyír-réti-kopjafa Bélyegzés
12. Orosz János-kopjafa (Deszkáspuszta) Igazolókód
13. Rózsakunyhó Matrica
14. Sváb Sándor-emléktábla Kérdés megválaszolása
15. Sándor Géza-kopjafa Kérdés megválaszolása
16 Kittenberger Kálmán-emlékház (Nagymaros) Matrica
17. Bartus-Szaszovszky-kereszt Kérdés megválaszolása

 

Az ajánlott, Zöldhatósági engedélyhez kötött igazolópontok:

A., Bársony-állás

B., Groote-kereszt

Emlékhelyek a Börzsönyben, 1. rész

szombat, 04 december 2010 09:12 Írta:

alt

A túramozgalom célja:

- a Börzsöny-hegység szép bércein, völgyeiben található természetjárással vagy a történelemmel
kapcsolatban álló emlékművek bemutatása, azok felkeresése;
- az egészséges, tartalmas életmódra való csábítás;
- a hegység sokak által kedvelt részeinek, vagy kevésbé járt útjainak bemutatása.
 

A túramozgalom igazolófüzetének beszerzése:

Az Emlékhelyek a Börzsönyben I. részének igazolófüzetét postai úton lehet beszerezni. A füzet ára jelenleg 700 Ft (ez az ár már tartalmazza a szükséges postaköltségeket és a díjazást is). A megrendelni kívánt füzetek árát az Egyesület számlaszámára (10102244-59708600-01000000) kell befizetni. Az átutalás közlemény rovátban kérjük feltüntetni, hogy milyen igazolófüzetből és hány darabot rendelnek. Ezzel egy időben az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címek egyikére kérjük elküldeni az átutalás elindításának tényét, valamint a nevet és postacímet, ahova elküldhetjük a megrendelt füzeteket.
 
A mozgalom teljesítésének feltételei:
 
- a túramozgalom igazolófüzetének megvásárlása;
- a megadott 20 objektum mindegyikének felkeresése és a füzet megfelelő részén, a tereptárgyakra vagy
helyszínre vonatkozó kérdés megválaszolása, matricák beragasztása a megfelelő helyre;
- ha a pontok valamelyike rongálás áldozatául esne, akkor (digitális és hagymányos) fényképet is
elfogadunk, melyen az objektum és a személy is felismerhetően látható. A digitális formátumú fényképeket
elektronikus levélben lehet elküldeni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre (ezek mellé kérünk értelemszerű
magyarázatot, leírást feltüntetni).
 
A kitöltött igazolófüzetet az Egyesület postacímére kérjük feladni:
 
BTHE, 1701 Budapest, Pf. 215.
 
A teljesítés elbírálását követően a díjazást postafordultával megküldjük a megadott válaszcímre. Lehetőség van elektronikus levélben egyeztetett módon és helyszínen az igazolófüzet személyes átadására is. (Erre Budapesten illetve az Egyesület valamely eseményén van lehetőség!)
 

A felkeresendő pontok listája:

 1. Barna Ferenc-emlék
 2. Béke-emlékmű (Csóványos)
 3. Berecz Bertalan-kopjafa
 4. Braun Éva-emlékmű (Királyrét)
 5. Dr. Tóth Péter-emlék (Nagy-Mána)
 6. Drégelyvár,emlékmű
 7. Georgiadesz-kopjafa (Királyháza)
 8. Gyulay Pál-emlékkő (Nagy-Hideg-hegy)
 9. Juliánus-kilátó(Hegyes-tető)
 10. Koska János-emléktábla (Vasedény kh.)
 11. Marcus Aurelius-emlékkő (Diósjenő)
 12. Mátyás Király-kopjafa (Király-kút)
 13. Szent István-emlékkereszt (Rakodó)
 14. Széchenyi-emléktábla (Nógrádi vár)
 15. Szondy-kopjafa
 16. Tolnai József-emléktábla (Nagy-Hideg-hegyi th.)
 17. Tóth Tamás-emlék
 18. Úttörő-emlékmű (Törökmező)
 19. Miklós Lili-emlékpad (Szent-Mihály-hegy)
 20. Vilma-emléktábla (Vilma-pihenő)

Kálváriák a Börzsönyben

szerda, 09 szeptember 2015 10:00 Írta:

KÁLVÁRIÁK A BÖRZSÖNYBEN

A túramozgalom célja, hogy a börzsönyi települések szép kálváriáinak felkeresésével újabb lehetőséget találjunk a hegység épített és természeti értékeinek a megismerésére, a szabadidő tartalmas és egészséges eltöltésére.

A túramozgalom sikeres teljesítéséhez a szükséges igazolásokat kell elvégezni, ez a terepen a kálváriák közelében (összesen 14 helyszínen) elhelyezett igazolókódok feljegyzésével tehető meg. A kódokat a füzet megfelelő részében tollal, jól olvashatóan kérjük feljegyezni! A kálváriák tetszőleges sorrendben, időbeosztással és szabadon választott módon kereshetők fel. Persze reményeink szerint a legtöbben a gyalogos vagy kerékpáros teljesítést választják majd.

Az igazolófüzet ára: 1.000 Ft. Bármelyik BTHE rendezvényen megvásárolható, valamint e-mailen keresztül igényelhető: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..A megrendelni kívánt füzetek árát az Egyesület számlaszámára (10102244-59708600-01000000) kell befizetni. Az átutalás közlemény rovátban kérjük feltüntetni, hogy milyen igazolófüzetből és hány darabot rendelnek.

Az igazolófüzetben öt egynapos túraajánlat is található, amelyek során az összes igazolópont érinthető, valamint több kevésbé ismert börzsönyi látnivaló és érdekesség is felkereshető. Természetesen a túrák végigjárása nem kötelező, azonban úgy gondoljuk azok igen tartalmas túralehetőséget kínálnak mindenkinek. Mindegyik túra esetében a problémamentes végigjárást részletes útvonal-leírással és táv- illetve szintadatokat tartalmazó táblázattal segítjük. Az ismertetett útvonalak javarészt kevésbé járt turistautakon vezetnek, valamint több helyen jelzetlen utakra kalauzolják a vállalkozókedvűeket. Úgy gondoljuk, hogy a leírás használatával és minimális terepismerettel mindegyik útvonal könnyen követhető.

Az öt igazolófüzetben ismertetett túra, mint teljesítménytúra is megrendezésre kerül. A tervezett időpontok:

1. túra / 2015. október 18.: Nagymaros - Zebegény - Szob (RÉSZLETEK)
2. túra / 2016. május 29.: Bernecebaráti - Kemence körtúra
3. túra / 2016. december 4.: Márianosztra - Kóspallag - Kismaros
4. túra / 2017. tavasz-nyár: Nagyoroszi - Disójenő - Nógrád
5. túra / 2017. ősz-tél: Nógrád - Berkenye - Szendehely - Verőce

A szükséges igazolások sikeres begyűjtését követően a BTHE elbírálja a teljesítést, majd átadja a túramozgalom díjazását. Ez egy névre szóló emléklap, valamint egy kitűző. Összesen 14 különböző kitűző választható, teljesítésenként természetesen egy. A kitöltött füzetet a BTHE postacímre kérjük eljuttatni (1701 Budapest, Pf. 215.).

Az elbírálást követően postafordultával küldjük meg a kiválasztott díjazást. Emellett előzetes egyeztetés után bármelyik BTHE rendezvényen is lehetőség van a díjazás átvételére.
Az igazolófüzet ára tartalmazza a díjazást, valamint a BTHE részéről esetlegesen felmerülő postaköltséget is.

    Sikeres teljesítést, szép túrákat kívánnak
                        a Rendezők

02 Soos hegyA túramozgalom célja:

A túramozgalom három részből áll, melynek utolós része a Balaton-felvidék déli és délkeleti partjának, ahhoz közel eső részeinek  a legszebb helyein található kilátók és kilátópontok felkeresését és bemutatását célozza meg. Az első részben a Keszthelyi-hegység és a Balaton-felvidék nyugati része, a második részben pedig a Balaton-felvidék középső része, a Tihany-félsziget, valamint az északi part keleti része került terítékre.

A túramozgalom igazolófüzetének beszerzése:

A Kilátók és kilátópontok a Balaton körül túramozgalom-sorozat harmadik részének igazolófüzetét postai úton lehet beszerezni. A füzet ára jelenleg 1000 Ft (ez az ár már tartalmazza a szükséges postaköltségeket és a díjazást is). A megrendelni kívánt füzetek árát az Egyesület számlaszámára (10102244-59708600-01000000) kell befizetni. Az átutalás közlemény rovátban kérjük feltüntetni, hogy milyen igazolófüzetből és hány darabot rendelnek. Ezzel egy időben a  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címek egyikére kérjük elküldeni az átutalás elindításának tényét, valamint a nevet és postacímet, ahova elküldhetjük a megrendelt füzeteket.

A mozgalom teljesítésének feltételei:

- a túramozgalom igazolófüzetének megvásárlása;

- a megadott 22 objektum mindegyikének felkeresése és a füzet megfelelő részén, a tereptárgyakra vagy helyszínre vonatkozó kérdés megválaszolása, bélyegzés megszerzése;

- ha a pontok valamelyike rongálás áldozatául esne, akkor (digitális és hagyományos) fényképet is elfogadunk, melyen az objektum és a személy is felismerhetően látható. A digitális formátumú fényképeket elektronikus levélben lehet elküldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre (ezek mellé kérünk értelemszerű magyarázatot, leírást feltüntetni).

A kitöltött igazolófüzetet az Egyesület címére kérjük feladni:

BTHE

1701 Budapest, Pf. 215.

A teljesítés elbírálását követően a díjazást postafordultával megküldjük a megadott válaszcímre. Lehetőség van elektronikus levélben egyeztetett módon és helyszínen az igazolófüzet személyes átadására is.

 

 

Felkeresendő pontok:

 

Sorszám Ellenőrzőpont GPS koordináta
1 Sér-hegy, geod. mérőtorony N 47° 03,077' E 18° 04,943' m= 207 m
2 Balatonkenese, Soós-hegy, Tátorjános N 47 02.173, E 18 05.661; m=154 m
3 Akarattyai-magaspart 1. N 47° 00,972' E 18° 09,299' m= 186 m
4 Akarattyai-magaspart 2.  
5 Akarattyai-magaspart 3. (Balatonaliga)  
6 Balatonvilágos 1.  
7 Balatonvilágos 2.
Székelykapu
 
8 Balatonvilágos 3.  
9 Flóra-hegy, geod. mérőtorony N 46° 47,911' E 18° 02,294' m= 294 m
10 Kő-hegyi-kilátó N 46° 52,267' E 17° 55,997' m= 181 m
11 Kilátó a nádasban N 46° 51, 962' E 17° 53,899' m= 111 m
12 Nezde-kilátó (Almán-hegy) N 46° 46,786' E 17° 52,918' m= 285 m
13 Kötcse, Csillagó-hegyi geod. mérőtorony N 46° 45,784' E 17° 52,555' m= 309 m
14 Kilátópont az Országzászló mellett (Bföldvár) N 46° 50,902' E 17° 52,325' m= 150 m
15 Kis-hegyi-kápolna N 46° 45,150' E 17° 42,396' m= 195 m
16 Xantus János-kilátó (Gömbkilátó) N 46° 46,812' E 17° 39,589' m= 170 m
17 Fonyód, Sipos-hegyi Postás-kilátó N 46° 44,660' E 17° 33,024' m= 223 m
18 Fonyód, Várhegy N 46° 44,676' E 17° 33,018'; m= 190 m
19 Fonyód, Panoráma sétány N 46° 44,501' E 17° 32,420' m= 174 m
20 Somos-kilátó N 46° 41,165' E 17° 19,855'; m= 200 m
21 Gulya Csárda N 46° 41,465' E 17° 16,852' m= 115 m
22 Vörsi madárfigyelőtorony N 46° 39,672' E 17° 14,942' m= 122 m

N 46° 40,088' E 17° 14,806' m= 113 m

 

Börzsöny forrásai

szombat, 04 december 2010 09:09 Írta:


Információk feltöltés alatt!

Az alábbi táblázatok tartalmazzák a Kilátók és kilátópontok a Balaton körül túramozgalom egyes részeit teljesítők listáját.

 Kilátók és kilátópontok a Balaton körül I. teljesítők
Sorszám Név Teljesítés éve Teljesítés
1 Kovács Beáta 2008 1
2 Pető Sándor 2008 1
3 Orbán Imre 2010 1
4 Békés  Eszter 2010 1
5 Berta Ottília 2010 1
6 Kökény Mihály 2010 1
7 Jakab Erzsébet 2011 1
8 Kovács Barnabás 2011 1
9 Ábrahám Balázs 2011 1
10 Szilágyi Anita 2011 1
11 Dr. Fehér Ágnes 2011 1
12 Vida Sándor 2011 1
13 Harasta Renáta 2011 1
14 Wittmer Antal 2011 1
15 Harasta Jánosné 2011 1
16 Kissné Sztraka Annamária 2011 1
17 Bognár Zsolt 2011 1
18 Lencsés Zsuzsanna 2011 1
19 Bótai József 2012 1
20 Bachstadt János 2012 1
21 Major Kálmán 2012 1
22 Psotta Tibor 2012 1
23 Pavlokin Judit 2012 1
24 Csuba Erzsébet 2013 1
25 Káldi Géza 2013 1
26 Nyakas Gábor 2013 1
27 Béli László 2013 1
28 Béliné Sári Anna 2013 1
29 Szilágyi Balázs 2014 1
30 Jagasitsné Hornyák Jolán 2014 1
31 Somlainé Ferencsik Erzsébet 2014 1
32 Somlai Tibor 2014 1
33 Bécsiné Ágoston Magdolna 2014 1
34 Káldi Géza 2014 1
35 Brotschul Istvánné 2014 1
36 Lukács József 2014 1
37 Bálint Katalin 2014 1
38 Illésné Paulics Márta 2014 1
39 Völgyesi Ferencné 2014 1
40 Huff Lajosné 2014 1
41 Kugler Vilmos 2015 1
42 Kugler Vilmosné 2015 1
43 Lukonics Gábor 2015 1
44 Kovácsné Kóger Judit 2015 1
45 Kárpáti Antalné 2015 1

 

 Kilátók és kilátópontok a Balaton körül II. teljesítők
Sorszám Név Teljesítés éve Teljesítés
1 Harasta Renáta 2011 1
2 Wittmer Antal 2011 1
3 Harasta Jánosné 2011 1
4 Bachstädt János 2011 1
5 Kissné Sztraka Annamária 2011 1
6 Békés Eszter 2011 1
7 Szilágyi Anita 2011 1
8 Kovács Beáta Ágnes 2012 1
9 Pető Sándor 2012 1
10 Pavlokin Judit 2013 1
11 Psotta Tibor 2013 1
12 Jakab Erzsébet 2013 1
13 Orbán Imre 2013 1
14 Garbai Gábor 2014 1

 

 Kilátók és kilátópontok a Balaton körül III. teljesítők
Sorszám Név Teljesítés éve Teljesítés
1 Kovács Beáta Ágnes 2012 1
2 Pető Sándor 2012 1
3 Pavlokin Judit 2013 1
4 Psotta Tibor 2013 1
5 Bachstadt János 2013 1
6 Harasta Renáta 2013 1
7 Harasta Jánosné 2013 1
8 Kissné Sztraka Annamária 2013 1
9 Szilágyi Balázs 2014 1
10 Szilágyi Anita 2014 1
11 Dr. Fehér Ágnes 2014 1
12 Vida Sándor 2014 1

 

Az alábbi táblázatok tartalmazzák az Emlékhelyek a Börzsönyben túramozgalom első és második részének  teljesítőit.

 Az Emlékhelyek a Börzsönyben I. túramozgalom teljesítői
 Sorszám Név Teljesítés éve Teljesítés
1 Rozenberszki Dóra 2008 2010-07-01
2 Nagy Zoltán 2008 2010-07-01
3 Kreicsi Gábor 2008 2010-07-01
4 Tolnai Gyula 2008 2010-07-01
5 Hovánszki István 2008 2010-07-01
6 Kovács Beáta 2008 2010-07-01
7 Pető Sándor 2008 2010-07-01
8 Prontvai János Attila 2008 2010-07-01
9 Pecze Andrásné 2009 2010-07-01
10 Balogh József 2009 2010-07-01
11 Törék István 2009 2010-07-01
12 Farmasi Gabriella 2009 2010-07-01
13 Zsemba József 2009 2010-07-01
14 Bakó Lászlóné 2009 2010-07-01
15 Bezeczky Eszter 2009 2010-07-01
16 Békés Eszter 2009 2010-07-01
17 Gáspár Viktor 2009 2010-07-01
18 Gáspár Edina 2009 2010-07-01
19 Végh Zsuszanna 2009 2010-07-01
20 Káveczki Vilmos 2010 2010-07-01
21 Szőts Miklós 2010 2010-07-01
22 Maszlik Brigitta 2010 2010-08-18
23 Dr. Tomics Gábor 2010 2010-09-23
24 Cserháti László 2010 2010-09-23
25 Cserháti Balázs 2010 2010-09-23
26 Kovács Ágnes 2010 2010-10-01
27 Szabó Csaba 2010 2010-10-15
28 Szügyi Zalán 2010 2010-11-22
29 Harangozó Gábor 2010 2010-12-15
30 Varga Zsolt 2011 2011-03-16
31 Illés István 2011 2011-03-16
32 Orbán Imre 2011 2011-04-13
33 Kelemen László 2011 2011-04-20
34 Szegedi Bálint 2011 2011-04-20
35 Dworschak György 2011 2011-05-11
36 Kripner Veronika 2011 2011-06-01
37 Szilágyi Anita 2011 2011-07-06
38 Kissné Sztraka Annamária 2011 2011-10-12
39 Gáspár Csaba 2011 2011-10-13
40 Kocsis Anna 2011 2011-10-14
41 dr. Koppány Tamás 2011 2011-11-16
42 Győri Róbert Ákos 2011 2011-12-27
43 Nagy Lajos 2011 2011-12-31
44 Viczián Zoltán 2012 2012-02-03
45 Forgács Péter 2012 2012-03-27
46 Harangozó Gábor 2012 2012-04-02
47 ifj. Kovács Gábor 2012 2012-04-21
48 Kelemen Dávid 2012 2012-06-18
49 Szabó Károly 2012 2012-08-27
50 Soós Éva 2012 2012-11-13
51 Pavlokin Judit 2013 2013-01-05
52 Psotta Tibor 2013 2013-01-05
53 Somogyiné Katona Mária 2013 2013-12-12
54 Somogyi Gábor 2013 2013-12-12
55 Brunda Tibor 2014 2014-02-27
56 Hevér Gábor 2014 2014-04-13
57 Hevér Éva 2014 2014-04-13
58 Gombos István 2014 2014-06-14
59 Juhász Árpád 2014 2014-11-17
60 Sárközy Zsolt 2014 2014-11-18
61 Kührner Ádám 2014 2014-11-18
62 Lánczi Péter 2015 2015-03-28
63 Ábrahám Balázs 2015 2015-09-23
64 Balogh Péter 2015 2015-10-20

 

 Az Emlékhelyek a Börzsönyben II. túramozgalom teljesítői
 Sorszám Név Teljesítés éve Teljesítés
0 Kreicsi Gábor 2010 1
1 Zsembáné Trencsényi G. Zsuzsanna  2010 1
2 Zsemba József  2010 1
3 Müller Péter Gergő  2010 1
4 Müller Péterné  2010 1
5 Maszlik Brigitta 2010 1
6 Prontvai János 2010 1
7 Szabó Csaba 2010 1
8 Kovács Ágnes 2011 1
9 Rozenberszki-Nagy Dóra 2011 1
10 Nagy Zoltán 2011 1
11 Hovánszki István 2011 1
12 Kissné Sztraka Annamária 2011 1
13 Szilágyi Anita 2011 1
14 Viczián Zoltán 2012 1
15 Kovács Beáta Ágnes 2012 1
16 Pető Sándor 2012 1
17 Törék István 2012 1
18 Forgács Péter 2012 1
19 Gáspár Csaba 2012 1
20 Harangozó Gábor 2012 1
21 Kelemenné Balázs Mariann 2012 1
22 Kelemen László 2012 1
23 Békés Eszter 2012 1
24 Győri Róbert Ákos 2012 1
25 Soós Éva 2012 1
26 Kovács Gábor 2013 1
27 Pavlokin Judit 2013 1
28 Psotta Tibor 2013 1
29 Brunda Tibor 2014 1
30 Gombos István 2014 1
31 Kripner Veronika 2014 1
32 Farkas Ferenc 2014 1
33 Juhász Árpád 2014 1
34 Sárközy Zsolt 2014 1
35 Kührner Ádám 2014 1
36 Lánczi Péter 2015 1
37 Balogh Péter 2015 1
38 Hevér Gábor 2015 1

 

Börzsönyi Kéktúra teljesítők listája

hétfő, 29 november 2010 09:59 Írta:

Az alábbi táblázat a Börzsönyi Kéktúra (BKT) teljesítőinek listáját tartalmazza, abban feltüntetve a teljesítés számát valamint a teljesítés évét.

 

Sorszám Név Teljesítés éve Teljesítés
1 Papp Zsolt 2008 1
2 Vörösváry Csaba 2008 1
3 Nagy Anita 2008 1
4 Bényász Erika 2008 1
5 Oklicsányi Adrienne 2008 1
6 Perlusz Lívia 2008 1
7 Cserni Mihályné 2008 1
8 Cserni Mihály  2008 1
9 Cserni Viola 2008 1
10 Varga Erika 2008 1
11 Koszta Gergő  2008 1
12 Pongrácz Péter 2008 1
13 Kovács Kata  2008 1
14 Dr. Molnár Gyula  2008 1
15 Gulyás Gyula 2008 1
16 Gulyás Márk 2008 1
17 Kuzmann Eszter  2008 1
18 Kuzmann Erzsébet 2008 1
19 Kurucz Zsuzsa  2008 1
20 Krizsán Mihály  2008 1
21 Kelemen Andrea 2008 1
22 Simonyi Dalma  2008 1
23 Béli László  2008 1
24 Béli Eszter 2008 1
25 Béliné Sári Anna 2008 1
26 Molnár András  2008 1
27 Kelemen László  2008 1
28 Kelemenné Balázs Mariann  2008 1
29 Fodor Vilmos  2008 1
30 Marik Ildikó 2008 1
31 Bőti Edina  2008 1
32 Halász György  2008 1
33 Gedai Éva  2008 1
34 Pajkossy Gábor 2008 1
35 Sluch Edit 2008 1
36 Dr. Bencze Erika  2008 1
37 Péntek Piroska  2008 1
38 Tóth András  2008 1
39 Domahidy Ákos 2008 1
40 Kis Gábor  2008 1
41 Kossuth Bálint  2008 1
42 Tarnai Máté 2008 1
43 Gabler Péter  2008 1
44 Szöregi Gábor  2008 1
45 Laczkó Szabina  2008 1
46 Folhoffer Gyöngyi  2008 1
47 Helmle Szilvia  2008 1
48 Szőcs Klára  2008 1
49 Hogyor Mariann 2008 1
50 Palkovics István  2008 1
51 Óváry Géza  2008 1
52 Szűcs József  2008 1
53 Cziráki Ágota  2008 1
54 Havasi Ilona 2008 1
55 Samu Balázs István  2008 1
56 Sebestyén István 2008 1
57 Baranyi Zsolt  2008 1
58 Baranyi Gabriella 2008 1
59 Scheuer Zsuzsanna 2008 1
60 Tóth József 2008 1
61 Szendrődi András 2008 1
62 Szendrődi Bence  2008 1
63 Balogh József 2008 1
64 Nagyatádi Olga 2008 1
65 Kührner Ádám 2008 1
66 Pecze Andrásné 2008 1
67 Sárközy Zsolt 2008 1
68 Kreicsi Gábor 2008 1
69 Vincze Gábor 2008 1
70 Ispán István 2008 1
71 Kovács Beáta 2008 1
72 Hovánszki István 2008 1
73 Pető Sándor 2008 1
74 Rozenberszki Dóra 2008 1
75 Nagy Zoltán 2009 1
76 Békés Eszter 2009 1
77 Papp Edina 2009 1
78 Szőts Miklós 2009 1
79 Szűgyi Zalán 2009 1
80 Tóth Imre 2009 1
81 Zahorecz Pál 2009 1
82 Zsemba József 2009 1
83 Bakó Lászlóné 2009 1
84 Dworschak György 2009 1
85 Antal Rita 2009 1
86 Szilágyi Anita 2009 1
87 Kripner Veronika 2009 1
88 Benedek Andorné 2009 1
89 Kocsis Anna 2009 1
90 Matus Edina 2009 1
91 Gáspár Viktor 2009 1
92 Kurucz Ágnes 2009 1
93 Szabó Mónika 2009 1
94 Tóth Péter 2009 1
95 Ökrös Szilveszter 2009 1
96 Nagy Zoltán 2009 1
97 Szegedi Bálint 2009 1
98 Maszlik Brigitta 2009 1
99 Bodor Sarolta 2009 1
100 Bíró Lóránt 2009 1
101 Dr. Koppány Tamás 2009 1
102 Kirisics Ákos 2009 1
103 Takó Szabolcs 2009 1
104 Nagy Lajos 2009 1
105 GeoKÉK geoláda 2009 1
106 Herczegh Miklós 2009 1
107 Gaál Zsolt 2009 1
108 Molnárné Fábián Katalin 2009 1
109 Somogyiné Katona Mária 2009 1
110 Somogyi Gábor 2009 1
111 Járvás Tamás 2010 1
112 Győri Péter 2010 1
113 Beriné Zsuzsa 2010 1
114 Árvai István 2010 1
115 Várdai Lajosné 2010 1
116 Káveczki Vilmos 2010 1
117 Lakatosné Árkosi Zsuzsanna 2010 1
118 Széll Zoltán 2010 1
119 Dr. Szabó Péter 2010 1
120 ifj. Kovács Gábor 2010 1
121 Ritter György 2010 1
122 Müller Péter 2010 2
123 Zsembáné Trencsényi G. Zsuzsanna 2010 1
124 Harangozó Gábor 2010 1
125 Tolmácsi János 2010 1
126 Nyujtó Irma 2010 1
127 Hegyi Jánosné 2010 1
128 Zaka Lajosné 2010 1
129 Varga András 2010 1
130 Oravecz Péter 2010 1
131 Király József 2010 1
132 Oszfolk Margit 2010 1
133 Kiss László 2010 1
134 Járosi Károly 2010 1
135 Dani László 2010 1
136 Laborczai Lászlóné 2010 1
137 Somodi Tivadarné 2010 1
138 Kiss János 2010 1
139 Lux György 2010 1
140 Ruttkay Diána 2010 1
141 Irházy Zsolt 2010 1
142 Kovács Ágnes 2010 1
143 Szabó Csaba 2010 1
144 Gáspár Csaba 2010 1
145 Ferenczy Dóra 2010 1
146 Csontos Gábor 2010 1
147 Hidasi Eszter 2010 1
148 Konya Józsefné 2010 1
149 Bágyi Józsefné 2010 1
150 Lőrinczy Lászlóné 2010 1
151 Németi Irén 2010 1
152 Tomanek Nándorné 2010 1
153 Werthmüller Ferencné 2010 1
154 Berzsenyiné Sinkovics Mária 2010 1
155 Bolgár Józsefné 2010 1
156 Horváth Gyuláné 2010 1
157 Habán Katalin 2010 1
158 Pánczél László 2011 1
159 Kurucz Balázs 2011 1
160 Bukovics Róbert 2011 1
161 Ludwig Orsolya 2011 1
162 Dr. Orosz Árpád 2011 1
163 Maraffai Tamás 2011 1
164 Bártfai László 2011 1
165 Nemesi Lajos 2011 1
166 Kleinhaus Mária 2011 1
167 Deés Sándor 2011 1
168 Káldi Géza 2011 1
169 Pusztai Áron 2011 1
170 Garbai Sándor 2011 1
171 Garbai Gábor 2011 1
172 Vratnik Judit 2011 1
173 Petróné Molnár Ildikó 2011 1
174 Blaskó István 2011 1
175 Brotschul Istvánné 2011 1
176 Bachstädt János 2011 1
177 Bachstädtné Németh Éva 2011 1
178 Magyar József 2011 1
179 Simonyik Lászlóné 2011 1
180 Gombos Klára 2011 1
181 Takács Tibor 2011 1
182 Kissné Sztraka Annamária 2011 1
183 Viziné Antal Gabriella 2011 1
184 Vizi Tamás 2011 1
185 Szőke Tímea Éva 2011 1
186 Csonka Zoltán 2011 1
187 Kreicsi Gábor 2012 1
188 Ábrahám Balázs 2012 1
189 Orbán Imre 2012 1
190 Szabó Elemér 2012 1
191 Törék István 2012 1
192 Forgács Péter 2012 1
193 Faragó Csilla 2012 1
194 Bauer Géza 2012 1
195 Bauerné Pataki Erzsébet 2012 1
196 Köbli Zoltán 2012 1
197 Ruborits Sándor 2012 1
198 Petheő Erzsébet 2012 1
199 Bedőcsné Varga Ágnes 2012 1
200 Megyery Gábor Balázs 2012 1
201 Bozó Istvánné 2012 1
202 Baranyi Tiborné 2012 1
203 Lakatosné Laczkó Andrea 2012 1
204 Lakatos László 2012 1
205 Kelemen Dávid 2012 1
206 Almádi Róbert 2012 1
207 Szalai Péter 2012 1
208 Paksi Miklós 2012 1
209 Lami István 2012 1
210 Kosznovszki István 2012 1
211 Soós Éva 2012 1
212 Harsányi L. László 2012 1
213 Fekete Erika 2012 1
214 Balogh Péter 2012 1
215 Strack László 2012 1
216 Strackné Galambos Katalin 2012 1
217 dr. Fabók Julianna 2012 1
218 Tóth Konrád 2012 1
219 Sali Zoltán 2012 1
220 Berneczei Zsolt 2012 1
221 Mező Gyula 2012 1
222 Gonda Gergely 2012 1
223 Sümegi Máté 2012 1
224 Varga László 2012 1
225 Sziva Zoltán 2013 1
226 Sipos Tamás 2013 1
227 Gál Attila 2013 1
228 Viera Gálová 2013 1
229 Nagy Dávid 2013 1
230 Váry Zsolt 2013 1
231 Márkus Péter 2013 1
232 Bús Melinda 2013 1
233 Gerstenbrein István 2013 1
234 Forgács Péter 2013 2
235 Maszlik Brigitta 2013 2
236 Jakus Csaba 2013 1
237 Hevér Gábor 2013 1
238 Sélley Gáborné 2013 1
239 Faragó Ida 2013 1
240 Samu Nagy Cecília 2013 1
241 Maszlik Brigitta 2013 3
242 Pavlokin Judit 2013 1
243 Psotta Tibor 2013 1
244 Gönczöl Gábor 2013 1
245 Gönczölné Molnár Judit 2013 1
246 Kristóf Réka 2013 1
247 Sztasák Imre 2013 1
248 Kelemen Zoltán 2013 1
249 Cseh Attila 2013 1
250 Wagner Veronika 2013 1
251 Szűcs Sándor 2013 1
252 Máder Tamás 2013 1
253 Stupek Richárd 2013 1
254 Szathmáry Gábor István 2013 1
255 Tóth Gábor 2014 1
256 Forintos József 2014 1
257 Dienes Áron 2014 1
258 Sára Péter 2014 1
259 Szegletes Gábor 2014 1
260 Adler János 2014 1
261 Brunda Tibor 2014 1
262 Kiss János Péter 2014 1
263 Szabados Zoltán 2014 1
264 Ferenczi Zsombor 2014 1
265 Ferenczi Balázs 2014 1
266 Dr. Ferenczi István 2014 1
267 Takács Tímea 2014 1
268 Rajnai Zoltán 2014 1
269 Juhász Árpád 2014 1
270 Daczi Zoltán 2014 1
271 Plechl Sándor 2014 1
272 Szemán Zoltán 2014 1
273 Gombos István 2014 1
274 Gombos István 2014 2
275 Mészáros József 2014 1
276 Dienes Áron 2014 2
277 Lágner Richárd 2014 1
278 Szabó László Attila 2014 1
279 Szabó László 2014 1
280 Kovács Krisztián István 2014 1
281 Szabó Zsuzsanna 2014 1
282 Feuerstahler Éva 2014 1
283 Gallé Henrik 2014 1
284 Magyar Balázs 2014 1
285 Pongrácz Péter 2014 2
286 Tóth Tamás 2014 1
287 Szilágyi Zoltán 2014 1
288 Perczel Olivér 2014 1
289 Rigler Ádám 2014 1
290 Bálint Anett 2014 1
291 Kovács Zoltán 2014 1
292 Törék István 2014 2
293 Megyeri Tamás 2014 1
294 Mészáros András 2014 1
295 Both Botond Balázs 2014 1
296 Vándor Dávid 2014 1
297 Dobos Imre 2014 1
298 Pálfy Krisztina 2014 1
299 Petróczi Zsolt 2014 1
300 Écsi Dávid 2014 1
301 Écsi Ádám 2014 1
302 Écsi Tamás 2014 1
303 Szulyovszky Áron 2014 1
304 Giczei Krisztina 2014 1
305 Bori Bianka 2014 1
306 Bori Béla 2014 1
307 Tar Norbert 2014 1
308 Kapusi Balázs 2014 1
309 Had András 2014 1
310 Szöllősi Miklós 2015 1
311 Vitkó Erika 2015 1
312 Lovas Tamás 2015 1
313 Lovas Eszter 2015 1
314 Juhász Imre 2015 1
315 Sebesi Janka 2015 1
316 Balogh Péter 2015 1
317 Szemők György 2015 1
318 Lánczi Péter 2015 1
319 Balázs Erika 2015 1
320 Gál Sándor 2015 1
321 Rákász Virág 2015 1
322 Krasznai Gábor 2015 1
323 Kurali Krisztina 2015 1
324 Konfár Tibor 2015 1
325 Konfárné Ulbert Beáta 2015 1
326 Szarvák Szabolcs 2015 1
327 Závoczky András 2015 1
328 Baksa Zoltán 2015 1
329 Baksa Zsolt 2015 1
330 Nagy Krisztina 2015 1
331 Zsódi Imre 2015 1
332 Dienes Áron 2015 3
333 Balogh László 2015 1
334 Putz Miklós 2015 1
335 Dr. Kiss András 2015 1
336 Filipovits Andrea 2015 1
337 Serediuk Rita 2015 1
338 Fábián Zsuzsanna 2015 1
339 Pulisch József 2015 1
340 Dr. Tim Péter 2015 1
341 Makáry András 2015 1
342 Úri Máté 2015 1
343 Kosztolnik Tamásné 2015 1
344 Horváth Á. Katalin 2015 1
345 Sinkovics András 2015 1
346 Lendvai Edit 2015 1
347 Besze Kálmán 2015 1
348 Kis-Vörös Szabolcs 2015 1
349 Prohászka Ervin 2015 1
350 Huszár László 2015 1
351 Gordos Ferenc 2015 1
352 Gordosné Ozsgyáni Klaudia 2015 1
353 Pálfy Krisztina 2015 1
354 Dobos Imre 2015 1
355 Nechlich Krisztina 2015 1
356 Zsilinyi Gergely 2015 1
357 Vígh Csaba Zoltán 2015 1
358 Tasi Zsolt 2015 1
359 Rácz Róbert 2015 1
360 Rácz Sándor 2015 1
361 Varga Koritár Zsolt 2015 1
362 Csernus L. Gábor 2015 1
363 Galbavi Edina 2015 1
364 Gyócsi Péter 2015 1
365 Nagy Viktor 2015 1
366 Nász Zoltán 2015 1
367 Kelemenné Horváth Ilona 2015 1
368 Pap Ilona 2015 1
369 Szeles Jánosné 2015 1
370 dr. Szekeres Ibolya  2015 1