Kitűzők, hűtőmágnesek, kulcstartók

Hó, eső, sár vagy rekkenő hőség. Minden túra igazi élményt jelent annak aki végigjárja (kihívást, barátokkal közös kalandot, sportot a természet felfedezését) és annak is aki mindezt lehetővé teszi azzal, hogy megszervezi a rendezvényt.
Minden megtett lépés felidézhető és évek múltán is jó ránézni a sikeres teljesítését járó emlékekre.
A Börzsöny Természetbarát és Hegymászó Egyesület túraszervezőként először saját részre gyártott ajándék kitűzőket, hűtőmágneseket és okleveleket. Túráinkon igyekeztünk mindig újdonságokkal meglepni a résztvevőket ezért folyamatosan bővítettük palettánkat.
Immáron mint 8 éve azonban nem csak saját rendezvényeinket látjuk el, hanem igyekszünk ezzel a szolgáltatással segíteni a többi teljesítménytúra rendező munkáját is.
Ma már a sportrendezvényeken kívül készítünk vendéglátó egységek (pubok, pincészetek, éttermek), rendezvényszervezők (esküvők, iskolai táborok, stb.), intézmények részére igény szerinti méretben és formában termékeinkből.

MIÉRT MI?
-          Széles méret és formaválasztékunkban a hagyományos téglalap és kör kitűzőkön és hűtőmágneseken kívül, kulcstartós sörnyitós, mágneses sörnyitósés ellipszisformák is megtalálhatóak. Megtervezzük és legyártjuk emléklapját, oklevelét is megkímélve Önt az utánajárástól.
-          Kiváló minőségű alapanyagokkal dolgozunk, amennyiben mégis sérülne egy termék a következő rendelésből jóváírjuk vagy cseréljük.
-          A kitűzők grafikáját igények szerint megtervezzük (áraink minden esetben tartalmazzák a grafikai költségeket is).
-          Igényekhez igazodó(akár 3-4 napos) rugalmas gyártási határidővel dolgozunk.
-          Visszatérő, több túrára rendelő, fix mennyiséget lekötő rendezőknek egyedi árakat biztosítunk.
-          Megkeresésekre 24 órán belül reagálunk.
-          Utánrendelés az eredeti tarifa alapján.
-          Kedvező árakkal dolgozunk.
ÉRDEKLŐDNI:
GUTTI GABRIELLA
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefonszám:  06 (30) 322-9337

Utoljára frissítve: szerda, 08 március 2017 11:29
Megjelent: 5282 alkalommal