BTHE 2006 feher 01 Börzsöny Természetbarát és Hegymászó Egyesület | info@bthe.hu Facebook |  Rólunk

Belépés

Belépés a felhasználói fiókba

Felhasználónév *
Jelszó *
Jelszó megjegyzése

BTHE 2006 fekete 02 Börzsöny Természetbarát és Hegymászó Egyesület

Andezit 30 teljesítménytúra

Értékelés:
(0 szavazat)

Idén már 9. alkalommal került megrendezésre, s először BTHE színekben, az Andezit 30 teljesítménytúra. A névadó geológiai látványosságok mellett a tavasz szinte összes színét felvonultató cserháti táj várta a résztvevőket. A rajt idén még Galgagután a vasútállomáson volt, ahol az állomásban lakó család biztosított elektromos áramot, amiért ezúton is köszönettel tartozunk.

Reggel 7:30 és 9:00 között indult útnak a 124 résztvevő, akik a Vanyarc - Nagy-hegy - Ordaspuszta - Szandavár - Becske útvonalat járták végig. A szintidő kényelmes 8 óra volt, amin belül mindenkien sikerült is célba érnie.

A sikeres teljesítést mi több helyen is frissítéssel próbáltuk segíteni, így Vanyarcon pogácsát, a Nagy-hegyen és a célban némi édességet, Ordaspusztán szörpöt, valamint a Szandavárban húsvéti tojás helyett szaloncukrot adtunk szolgáltatásként. A célban az emléklap mellett pedig mindenki átvehette a teljesítésért járó szép jelvényt, aminek a színe mutatja, hogy ki hanyadik alkalommal vett részt a túrán és abszolválta azt szintidőn belül. 9 év után még mindig 10 túrázó 100%-os!

Mindenkinek köszönjük hogy minket választott ezen a gyönyörű tavaszi napon, találkozunk jövőre is a Cserhátban! De addig még sok-sok BTHE rendezvény van tervbe véve...

Megjelent: 15417 alkalommal Utoljára frissítve: hétfő, 13 február 2012 06:59