Fel a hegyre! túrák - 2018.

Gyalogos teljesítménytúrák 2017

Gyalogos teljesítménytúrák 2018

„Vadregényes erdőtáj – a Börzsöny” (kapható a Börzsöny tájmonográfiája)

kedd, 25 november 2014 01:00 Írta: 

 

„Tartalmas, élményekben gazdag szellemi kirándulásra hívja az Olvasót a Börzsöny éles gerincekkel, szűk völgyekkel tagolt és megszakítatlan erdőrengeteggel borított hegyvidékére.”– így kezdődik a könyv fülszövege, mely egy régóta áhított igényt kísérel meg betölteni.

A 2000 példányban kiadott kötet összesen 600 oldalnyi terjedelemben mutatja be hazánk egyetlen, települések által megszakítatlan erdőrengetegével borított, vadregényes hegyvidékét. A könyv fókuszában mindvégig a hegytáj legjellemzőbb természeti értéke, az erdő áll…

 

                Vásárolja meg Ön is!

A könyv alkalmas karácsonyi ajándéknak, oktatási eszközként, vagy csak azért, hogy ismereteket szerezzünk. Nézze meg és kövesse a facebook oldalunkat, vagy olvassa el a részletesebb ismertetőt! Írjon nekünk, ha felkeltettük érdeklődését!

            A könyv kapható erdei boltjainkban (Katalinpusztán, Diósejnőn, Kismaroson, Nagymaroson) illetve a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen lehet megrendelni postai utánvéttel is!

Megjelent: 5946 alkalommal
Értékelés:
(1 szavazat)

Legfrissebb képek