BTHE 2006 feher 01 Börzsöny Természetbarát és Hegymászó Egyesület | info@bthe.hu Facebook |  Rólunk

Belépés

Belépés a felhasználói fiókba

Felhasználónév *
Jelszó *
Jelszó megjegyzése

BTHE 2006 fekete 02 Börzsöny Természetbarát és Hegymászó Egyesület

Kitűzők, hűtőmágnesek, kulcstartók

Hó, eső, sár vagy rekkenő hőség. Minden túra igazi élményt jelent annak aki végigjárja (kihívást, barátokkal közös kalandot, sportot a természet felfedezését) és annak is aki mindezt lehetővé teszi azzal, hogy megszervezi a rendezvényt.
Minden megtett lépés felidézhető és évek múltán is jó ránézni a sikeres teljesítését járó emlékekre.
A Börzsöny Természetbarát és Hegymászó Egyesület túraszervezőként először saját részre gyártott ajándék kitűzőket, hűtőmágneseket és okleveleket. Túráinkon igyekeztünk mindig újdonságokkal meglepni a résztvevőket ezért folyamatosan bővítettük palettánkat.
Immáron mint 8 éve azonban nem csak saját rendezvényeinket látjuk el, hanem igyekszünk ezzel a szolgáltatással segíteni a többi teljesítménytúra rendező munkáját is.
Ma már a sportrendezvényeken kívül készítünk vendéglátó egységek (pubok, pincészetek, éttermek), rendezvényszervezők (esküvők, iskolai táborok, stb.), intézmények részére igény szerinti méretben és formában termékeinkből.

MIÉRT MI?
-          Széles méret és formaválasztékunkban a hagyományos téglalap és kör kitűzőkön és hűtőmágneseken kívül, kulcstartós sörnyitós, mágneses sörnyitósés ellipszisformák is megtalálhatóak. Megtervezzük és legyártjuk emléklapját, oklevelét is megkímélve Önt az utánajárástól.
-          Kiváló minőségű alapanyagokkal dolgozunk, amennyiben mégis sérülne egy termék a következő rendelésből jóváírjuk vagy cseréljük.
-          A kitűzők grafikáját igények szerint megtervezzük (áraink minden esetben tartalmazzák a grafikai költségeket is).
-          Igényekhez igazodó(akár 3-4 napos) rugalmas gyártási határidővel dolgozunk.
-          Visszatérő, több túrára rendelő, fix mennyiséget lekötő rendezőknek egyedi árakat biztosítunk.
-          Megkeresésekre 24 órán belül reagálunk.
-          Utánrendelés az eredeti tarifa alapján.
-          Kedvező árakkal dolgozunk.
ÉRDEKLŐDNI:
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Megjelent: 10634 alkalommal Utoljára frissítve: szerda, 14 augusztus 2019 14:53