Sziasztok!
Szeretném feltámasztani a Magyar Geocaching Közhasznú Egyesület (MGKE) egykori hagyományát. Az időpont április 12 (szombat).
Mivel egyszeri alkalomról van szó, így nem kell hosszabb távon gondolkodni.
Ennek a teljesítménytúrának kettős célja van: a teljesítménytúrák népszerűsítése a kesserek körében, illetve a ládakeresés népszerűsítése a teljesítménytúrázók körében.
Ezúton szeretnék segítséget kérni a lebonyolításhoz.
A Rajt/cél a látogatóközpont egy fedett részén lenne.
A tervezett ellenőrzőpontok:
1. Görcsöny-forrás
2. Cselõtepusztai kulcsosház
3. A torony vagy a Látó-hegy keresztje
4. Bikk-kút
A megvalósításhoz keresek ötleteket és persze segítőket.
Hahó
Ahogyan beszéltük is segítek amiben tudok. Ha kell füzetet nyomatni, kituzot vagy emleklapot csinálni akkor jelezd időben.
A kitűző egy remek ötlet! Talán segítene a jövő rendezvényeiben.
Az emléklap gondolom nem jelentős tétel, így erre feltétlen számítanék.
A teljesítést igazoló pecsételős, itineres nyomtatványt nem szeretném túlgondolni. A4-es lap. Egyik oldalán az útvonal térképe a helyekkel, a másikon meg a pecséthelyek.
Sikerült egyeztetni a Katalinpusztai rajt/cél, és a Cselőtepusztai kulcsosház ellenőrzőpont ügyében?
Sajnos nem tudok segítőnek menni, mert Április 12-én van a Gerecse túra, amit az MTSZ rendez, ezért azon kell pontőrkódnőm. 🙁
@makrai-kornel Tőled annyit kértem, hogy segíts elintézni hogy a Cselőtepusztai ház lehessen ellenőrzőpont. A házba legfeljebb rossz idő esetén lenne jó behúzódni, de alapvetően a ház udvarán/teraszán kellene néhány órányi lehetőség.
Hahó Kokó!
A kulcsosházat felújították és az új neve Bozótvölgy Kulcsosház.
Írtam nekik és pozitív választ kaptunk, hogy a ház udvarát vagy a teraszát pár órára igénybe vegyük.
A további egyeztetéshez kellene, hogy mikor nyitna a pont és kb. meddig lenne nyitva.
Kontakt:
Kovács Tünde 20/430-9127
bozotvolgykulcsoshaz@gmail.com
@makrai-kornel Köszönöm a segítséged! Kb. ennyit szerettem volna megtudni.
A Görcsöny-forrás melletti vadászházhoz tudtok elérhetőséget?
Szerintem a Görcsöny-forrás melletti vadászház a Váci Erdészethez tartozik.
Erdészetvezető: Dobó István
Telefon +3627318989
E-mail: iroda@vacierdeszet.hu
Az egyesületből többen is ismerik és tartják vele a kapcsolatot, én nem ismerem.