Szereztem kötelet, még a héten (esetleg a hétvégén), de a legkésőbb a jövő héten meglátogatnám a Csarna-patak völgyét és fákra történő rögzítéssel kihelyezném a kötelet, ezzel biztosítva a problémás rövid szakaszt, ahol az út valóban csúnyán alá lett mosva.
Nagyon jó ötlet Pisti!
De gondoskodni kell majd a türelmetlen, öngyilkos, akasztott turisták hulláiról is!
üdv! histvan
Egy telexes fickó, Tenczer Gábor folyamatosan cinikus, vagy alázza a BKT-t...! Többször készültem védelmezni, de nem tudom, hogy van-e értelme...Lehet csúfolni minket, de senkit sem szabad megbélyegezni a barátságommal...
Milyen fórumon történik mindez? S mi a baja emberünknek igazából?
Erre én is kíváncsi vagyok.
Csaba
Elkészült a Börzsönyi Kék túramozgalom igazolófüzetének új, már 4. kiadása. Nyomdában van az anyag, ha minden jól megy még a héten el tudom hozni. Leírás, útvonal-adatok lettek elsősorban frissítve, valamint kikerültek mér nem aktuális dolgok, s bekerültek olyanok aminek van értelme.
Az anyag itt érhető el egy ideig, ha érdekel valakit, de nemsokára a füzet kézzel fogható formában is elérhető: https://www.bthe.hu/wp-content/uploads/2023/05/BKT_2023_v1.pdf
Köszi, most már csak Máté Pista kotlik rajta. Azt reméltem, hogy ma már el tudom hozni a kész terméket a nyomdából, de a jövő hétre marad mindez.
Elhozzam, segít?
Csaba