Üdv Mindenki!
Tegnap végre végére értünk a zebegényi S+ jelzés alapjainak felfestésével. Jövő héten már csak a színt kell befestenünk!
@ikrieger Köszi. Az világos, hogy nincs közvetlen közelben állami erdő, az a kérdés, hogy ha van "út" besorolású ingatlan ami nagyrészt fedi a P- nyomvonalát, és az nem _közforgalomtól elzárt(!)_ magánút, akkor maradhasson rajta a turistaút (ahol szükséges ott a turistaút nyomvonalát a telekkönyvi "út"-ra korrigálva). Vagy, zárja le teljesen, jogilag is a közforgalom elől az utat is, de ennek adminisztratív és fizikai feladatai vannak. (( https://www.jogado.hu/hogyan-zarhatom-ki-maganutamrol-az-illetekteleneket/)).
Jó lenne, ha maradhatna a turistaút, inkább azt kéne megpróbálni, hogy tájékoztató táblákat kitenni az elején-végén hogy magánterület, kizárólag az áthaladás engedélyezett, letérni tilos, ebben akár részt is vállalhatnánk, akár mi, akár Mtsz. Természetesen, ha nincs más megoldás akkor marad a módosítás, aminek valószínűleg optimális megoldása a vázolt jelzés-kiosztás. Érdemes lenne ugyanakkor előtte minden mást megpróbálni, mert ezen útszakasz kivétele a hálózatból a turisták számára valódi veszteség, körtúra-lehetőségeket csökkentene, zsákutcává tenne egy látnivalót egy olyan területen ahol bőven vannak turisták, + újabb 800m, összesen már 2,3km hosszú fonódást eredményez(P-Z-), ami szerencsétlen dolog a hálózat fenntartása szempontjából.
@ikrieger István, Törökmező P- kapcsán a tulajdonoshoz van esetleg elérhetőséged (telefonszám)?
Hahó!
A 2026-os MTSZ jelzésfestés pályázat miatt Bozsó Miklós érdeklődik több Börzsönyi szakasz felől. Egyik a Nagyoroszinál lévő P sáv, amelyről korábban már beszéltünk, hogy terelni kellene.
Egy 2022-es MTSZ-es bejegyzés szerint: Életveszélyes útszakasz! A rendkívül forgalmas főútvonal mellett kell a turistának gyalogolni. Járda csak egy rövid szakaszon van. Annak ellenére, hogy a kérdéses útszakasz belterületen van (50 km/h!) a kamionok és a többi autó is gyorsabban megy ennél. Esőben egészen szörnyű a hely, senki ne próbálja ki! (1.)
Megoldási javaslat: Megszüntetés és új nyomvonal kijelölése. Pl. a "Zöldút" nyomvonala a Pincesoron. (2.)
Térkép: Nagyoroszi_01.jpg
Palinak 2022-ben volt erre a problémára egy javaslata:
Változtatási javaslat (illetve annak is alap illetve V2 verziója - utóbbi biztosítaná a zebrán átkelést) a területre, ezt be kéne járni illetve Ipoly Erdővel egyeztetni. Ezen javaslat fontos tényezője, hogy a Piros jelenleg elkerüli a településközpontot, Nagyoroszi vá. már lényegesen kevésbé fontos közlekedési pont mint "50 éve", illetve a Nagyoroszi-Horpács széles út elég jellegtelen, kevésbé "turistabarát".
Térkép: Nagyoroszi_02.jpg
A véleményetekre vagyok kíváncsi!
Köszönöm,
Kornél
@makrai-kornel Talán egy terepbejárás választ adhat a dilemmára. Nem tudom, hogy akar-e bárki mozgalmat csinálni a Palóc Pirosból, de ha ezt is figyelembe vesszük a nyomvonal kiválasztásánál, akkor a 2-es verzió jobbnak tűnik, mert a körforgalom körül van a falu "gazdasági centruma".
Fino alla morte!
Szerintem is be kellene járni a kérdéses szakaszt, lehet a legjobb lenne ha direktben Oszi tenne javaslatot az esetleges terelésre.
Részemről a javasolt útvonalak, melyek mindenképpen idén felújítandók: Márianosztráról induló PL (Zuvárhoz) és K4 (Sukola-keresztig a BKT-hez) jelzések, valamint szerintem a BKT egyes szakaszai is már megérettek a felújításra. A többin gondolkodom.
A tavaly előtt festett Z+ jelzés felső részén (Páfrány út) jónéhány jelzést dobnak le a bükkfák. Ez egy maximum 500 méteres szakasz. A feltöltött fotónál vannak jobban és kevésbé sérült jelzések egyaránt.
Fino alla morte!
Sziasztok,
Az idei pályázatba bekerült a Bernecebaráti–Kemence közötti BKT felújítása. (Tétkép link)
Korábban felmerült, hogy a P sáv feleslegesen vezet a határig, mivel a szlovák oldalon az elmúlt 15 évben nem történt meg a továbbvezetése, emiatt ezt a jelzést nem újítjuk fel, hanem megszüntetjük. A P sáv Bernecebaráti és a határ között törlésre kerül, és Bernecebaráti–Kemence között sem fog fonódni a K sávval.
A kérdés az, hogy Kemencén a P sáv honnan induljon?
Ha a jelenlegi S sáv jelzés indulópontjától (Kemence, Községháza) indulna, akkor 1,6 km-en keresztül fonódna a kékkel a P és a S sáv. Ez túl hosszú, és szabálytalan lenne. A P sávot szabályszerűen csak a BKT-tól lenne szabad indítani, esetleg a Kemencei Erdei Múzeumvasúttól. (A S sáv teljes 3,2 km-es fonódása szintén nem indokolt.)
A P sáv indításával kapcsolatban kérem a véleményeteket.
Ahogyan már beszéltük: induljon az erdei vasúttól.
A BKT egyéb szakasza nem érett már felújításra? Szerintem lenne teendő másfelé is bőven rajta.
István, köszi szépen a választ!
A BKT még két szakasza került be a pályázatba:
- Új-hegy és Ötholdas elág, között 2,53 km Térkép link
- Nagybörzsöny - Koppány-nyereg között 4,89 km Térkép link
Ami még kellene szerintem:
- Z4 a Bezina-völgyből Nagyirtáspusztáig (Jani vállalja ha jól tudom). Ezen kellene egy kis módosítást végezni, erdészeti tevékenység miatt, térkép mellékelve.
- Z3 a kövesmezőtől A Gubacsi-háláson át a Kóspallagi elágazás am.-ig
- Z4 a Kóspallagi elagázás am.-től a Só-hegyen át Törökmezőig
- valamint megnézem, hogy a Zebegényből a Vizes-árkon vezető Z+ mikor volt csinálva, azt is lehetne szerintem már ismét újítani.
Sziasztok!
Idén (első félévben) várhatóan a következő időpontokban tudtok velem jönni festeni, írjon akit valamelyik érdekel:
- május 3 (V), május 4 (H) (VAGY hétfő helyett máj 6 Szerda)
- május 9 (Szo), május 10 (Vas) - Nagyobb létszám, igény és jó idő esetén elképzelhető, hogy a hétvégét Bernecén az Öregerdőben töltsük.
- június 7 (V)
- jún. 10-12 (Sze-Pé) (esetleg 11-13 Csü-Szo) - előzetes egyeztetés alapján várhatóan lehet majd fent aludni a Musli házban, terveim szerint ekkor a Pogányvári P3-et festem/festjük majd. Lehet csak egy, vagy csak két napra is jönni. Ha lennénk legalább hárman, akkor elég lenne két nap.
Elképzelhető, hogy nem mindegyik fenti időpontban lesz végül festés, tehát last minute nem működik a jelentkezés, de ha bármelyikre előzetesen legalább +2 fő jelentkezik, azt igyekszem mindenképpen megtartani (ha az időjárás engedi).
Felhívták rá a figyelmemet, hogy esetleg félreérthető a fenti fogalmazásom, ezért szeretném egyértelműsíteni, hogy fenti időpontokat egyesületi festésre javasoltam.
@sebpali Kedves Pali! Június 7-e biztos jó, és akár május 6-a is megoldható (de nekem az szabi).