Börzsönyi jelzésfes...

Értesítések
Minden törlése

Börzsönyi jelzésfestések

558 Bejegyzések
19 Felhasználók
126 Reactions
79.3 K Megtekintés
Papp Zsolt
(@zsolti)
Tag
Csatlakozva: 16 év telt el

A múltkori után újabb szakasszal készültünk el. Ezúttal a S- jelzést folytattuk a S4 elágazástól a S emlékmű elágazásig, valamint megcsináltuk a teljes S emlékmű jelzést. Folytatás a jövő héten.

Fino alla morte!

VálaszIdéz
Papp Zsolt
(@zsolti)
Tag

Akkor ezennel a S- jelzés egészen a S+ elágig elkészült.

Fino alla morte!

VálaszIdéz
Papp Zsolt
(@zsolti)
Tag

Ma megcsináltuk a Remetekereszt-bércen még hiányzó részét a S sávnak az OKT és a SO elágazások között.

Fino alla morte!

VálaszIdéz
(@sebpali)
Tag
Csatlakozva: 13 év telt el

Elkészült a P3 Rakottyás-völgy - Pogányvár - Varsa-tető felújítása is. Könnyebben járható mondjuk nem lett..., de legalább hosszútávra biztosabban jelzett. Kapcsolódva a völgy alján a P- is felújításra került, ott még a tűzköves forrás jelzése, plusz lent Királyházán egy-két jelzés-négyes megfestése hátra maradt.

Ha valakinek van kedve augusztus 3 hétfőn eljönni festeni, akkor egy kora reggeli indulással  befejezhetnénk az Ötholdas körül a BKT-t amihez nem kell egy egész nap, így utána a jó munka jutalmaként és a hőség elleni védekezésként eltölthetjük a délutánt a Kemencei strandon.

VálaszIdéz
(@andrew79)
Tag
Csatlakozva: 11 év telt el

@sebpali Egy ideig sajnos nem mennék festeni, mert a júniusban összeszedett Lyme-kórból (sajnos a festésen lett kullancsom) talán mostanra sikerül kikeverednem. Pedig hosszú nadrágban voltam. Utoljára 20 éve volt kullancsom.

VálaszIdéz
(@bence)
Tag

Ó jaj, jobbulást, mielőbbi felépülést! Doxycyclin?

VálaszIdéz
Makrai Kornél
(@makrai-kornel)
Tag

@andrew79 Nagyon sajnálom és jobbulást kívánok!

VálaszIdéz
(@ikrieger)
Tag Admin
Csatlakozva: 15 év telt el

Jobbulást András. Sok antibiotikum, s nemcsak tabletta formájában...

Nálunk már valószínűleg mindhárom gyerek túl van a Lyme kóron. Egyáltalán nem biztos, hogy attól az esettől van amit gondolsz, lehet sokkal korábbról származik a dolog. Sunyi egy kór az biztos.

VálaszIdéz
(@sebpali)
Tag

@andrew79 Nagyon sajnálom, jobbulást.

VálaszIdéz
(@andrew79)
Tag

@bence Igen, az segített (remélem) (10 nap), előtte a 12 nap Sumamed nem annyira. Izületi fájdalmak még vannak.

A hozzászólás módosítva: 2 hónap telt el , Dr. Kiss András

VálaszIdéz
Makrai Kornél
(@makrai-kornel)
Tag

Sziasztok,

Az MTSZ jelzésfestési pályázatában kiemelt partnerként veszünk részt, ami azt jelenti, hogy a Börzsöny területén az egyesületen keresztül tudnak a festők felújítási munkára jelentkezni.

Sajnos egy külsős festő most jelezte, hogy az idei vállalását nem tudja teljesíteni. A felújításra váró szakaszok száma 6, összesen 18 km. Ezekre a szakaszokra jelentkezőket várunk, ha esetleg valaki szeretne még festeni az idei időszakban.

Térkép a szakaszokról: https://arcg.is/1nma0i3

Üdv,

Kornél

VálaszIdéz
(@bezijani)
Tag

Üdv mindenki! A Tábortetőtöl hármashatárig tartó kék sáv felújítását tudjuk vállalni.

VálaszIdéz
(@bezijani)
Tag

Üdv mindenki! A Tábortetőtöl hármashatárig tartó kék sáv felújítását tudjuk vállalni.

VálaszIdéz
(@sebpali)
Tag

E-mailben jeleztem már Kornélnak és Oszinak: hétfői festéssel befejeztem a Bernece/Kemence/Királyháza környéki saját és egyesületi vállalásokat. Vmikor még felmegyek Bernece felett Oszi ellenőrzésben nehezményezett pár szürkézést. Sokat szüttyögtem és sok nehézség is volt, bejárásokkal, javításokkal együtt 17 (néhány esetben csak fél) napot töltöttem idén a(z északi-) Börzsöny jelzettségének javítására, fenntartására.

A vállalásainkon túl a Magosfa keleti oldalán kb. 300 méteren besűrítettem/javítottam a Z- jelzéseket, a kőris-pusztulás miatt ez eléggé szükséges volt (és itt még biztosan lesz dőlés). Ehhez kapcsolódva, jövőre be kéne tervezni, bár rövid szakasz de a Három-hányás és a Magosfa-nyereg között a fonódó Zöld és Piros felújítását is - bár alig maradt fa amire festeni lehet és a taposott ösvény elég egyértelmű, azért érdemes lenne rászánni egy napot, úgy láttam a kőrisek zöme itt már kidőlt:(, így egyértelműsíthető az ösvény.

VálaszIdéz
Papp Zsolt
(@zsolti)
Tag

Azt esetleg tudja valaki, hogy ki (és miért) festette újra a PX-at a Rakodó és Égés-tető, illetve a Vilma-pihenő alatti részen?

Fino alla morte!

VálaszIdéz
Oldal 37 / 38