Értesítések
Minden törlése

20 éves a BTHE!

28 Bejegyzések
11 Felhasználók
21 Reactions
601 Megtekintés
Papp Zsolt
(@zsolti)
Tag
Csatlakozva: 16 év telt el

@ikrieger Csak azért írtam így, mert Jani hívott a múltkor, hogy erre a hétvégére nincs hely a kinézett szálláson és, hogy szerintem mi legyen. Ha akkor itthon leszünk, akkor jövünk, de mivel az eredményhirdetés még előttünk áll, így annak a kimenetelét később tudjuk meg.

Fino alla morte!

VálaszIdéz
(@ikrieger)
Tag Admin
Csatlakozva: 15 év telt el
Topic starter  

Beszélek Janival mielőbb, javaslat bárkitől időpontra egyébként? Esetleg helyszínre?

VálaszIdéz
(@eva0405)
Tag

Szénpataki kulcsosház?

VálaszIdéz
(@ikrieger)
Tag Admin
Topic starter  

nekem is ez volt az egyik ötletem, a másik még Kisirtás. Egyeztetek majd az erdészettel.

VálaszIdéz
(@bezijani)
Tag
Csatlakozva: 11 év telt el

Üdv mindenki! A málnáskert vendégház az elötte és az utánna lévő hétvégén szabad. Egyéb helyszín javaslat pl  Nagyhideghegy.?

VálaszIdéz
Papp Zsolt
(@zsolti)
Tag

Jelen állás szerint 16-án éjjel fogunk hazaérni. A vasárnap biztos jó, ám a szombat erősen kérdéses a részünkről, de addig még kiderül.

Fino alla morte!

VálaszIdéz
(@bence)
Tag

Mindenképp csatlakozunk mi is! Az ottalvásról később fogok nyilatkozni.

VálaszIdéz
(@ikrieger)
Tag Admin
Topic starter  

Nos a hétvégén átbeszéltük egy kicsit a dolgot. Mindenképpen lesz ilyen esemény, s lehetőleg a dátum sem változik. Vagyis október 17-18 hétvége a terv. Lehet 1 éjszakás, de akár 2 éjszakás ottalvással is tervezni. A helyszín valamelyik börzsönyi kulcsosház lesz. A preferált sorrend: Pénzásás, Kisirtás, Szén-Patak.

A program:
1. Október 16., péntek: délután-este lehet érkezni, este csinálhatunk vacsorát közösen.
2. Október 17., szombat: Lehet érkezni ezen a napon is reggel, vagy délután. A program: közös reggeli (aki ott aludt pénteken), napközben lenne egy rövidebb (5-8 km) és igény esetén egy hosszabb túra (12-20 km). A rövidebb túra célja a Drégelyvár, Honti-szakadék. A hosszabb mehetne a Magas-Börzsöny felé akár. Délután este közös program, főzéssel, múltidézéssel, esetleg jövőtervezéssel.
3. Október 18., vasárnap: közös reggeli. Akinek van lehetősége 10.00 és 12.00 között érünk fel a Hegyes-tetőre, aznap lesz ott a fel a hegyre! túránk. 

Tagoknak a szállást és ellátást az egyesület fizeti. Oda- és hazautazás egyénileg. A programmal, kajákkal kapcsolatban várunk minden építő szándékú javaslatot. Kérlek terjesszétek az információt azoknak is, akik nem gyakran nézik a fórumot. Lesz majd hírlevél is a tagoknak, remélhetőleg az újak közül is ott lesznek néhányan.

VálaszIdéz
(@ikrieger)
Tag Admin
Topic starter  

A jelentkezéshez kérlek az alábbi rövidke űrlapot töltsétek majd ki, köszönöm!

https://forms.gle/3r1PiNAFwZTZHonp6

VálaszIdéz
(@sebpali)
Tag
Csatlakozva: 13 év telt el

Köszönet a szervezésért, sajnos jelenleg nem tudom még, függőben van munkahelyi elfoglaltság (utazás) ami a teljes adott hétvégét érinti, szeptember elején fog kiderülni hogy tudok-e jönni.

VálaszIdéz
(@nagyzo4)
Tag
Csatlakozva: 10 év telt el

Halihó !

Szeretnék menni, a program, az időpont, a helyszín nekem megfelelő !
Űrlapot hamarosan kitöltöm, köszi a szervezést !

üdv: Zoli

VálaszIdéz
(@bence)
Tag

Bejelöltem az egy éjszakát, de lehet nézünk valami külön szállást Máté miatt, hacsak nincsen külön szoba.
Köszi a szervezést!

VálaszIdéz
(@histvan)
Tag

Szombat reggel mennék. Egy ottalvással. Segítségre lenne szükségem Nagybörzsönyből. Sajnos a csípőízületeim (no meg a térd) jelenleg csak csúfoldásra alkalmasak. De ne örüljön senki sem előre....! Nem adom föl. Le fogom én még gyalogolni a börzsönyi Badit...

VálaszIdéz
Oldal 2 / 2