Értesítések
Minden törlése

[Kiemelt] BaDi sokadjára

5 Bejegyzések
4 Felhasználók
1 Reactions
26 Megtekintés
(@bezijani)
Tag
Csatlakozva: 11 év telt el
Topic starter   [#74]

Üdv mindenki!  Remélem idén is megrendezésre kerülhet az esemény!  Szeptember 19 én lenne megrendezve. Szinte megszokott módon ismét útvonal változás lesz. A hosszú táv( 50) nem Kóspallag felé venne az irányt Nagyirtás után, hanem Kisirtás, Szárazfa bérc, Keresztvölgy, vasedény kh, Zálogbérc ep, Inóci myereg, Kisinóc ep, Érsektisztáson át a Sashegy nyergén át a már ismert 30 as táv útvonalán menne vissza a célba. Így a Kóspallag I, Ii és Szokolya helyet csak Zálogbérc és Kisinóc ep lenne. Pontos táv és szint adatokkal hamarosan szolgálok. Kérném azokat akik hajlandól lennének a rendezés lebonyolításában résztvenni, jelezzék!  Galla tisztás ep: remélem Andi és Tomi. Letkés ep:? Kiskoppány ep;? Nagyirtás ep:? Zálogbérc ep? Kisinóc ep?  Söprü csak az 50 es és 20 as távon kell,  a többi rövid söprendő szakaszt a pontőrökkel oldanánk meg. Szép napot mindenkinek!

Idéz
(@ikrieger)
Tag Admin
Csatlakozva: 14 év telt el

Hahó

A topikot átmozgattam a "BTHE rendezvények" alá.

Szívesen megyek segíteni, családdal elvállalunk egy pontot, vagy Letkés vagy Kis-Koppány lenne megfelelő. Ha szükséges, akkor segítek az előkészítésben is.

VálaszIdéz
(@sunbalazs)
Tag
Csatlakozva: 7 év telt el

Üdv János és Mindenki! Szívesen részt veszek a rendezésben, már be is terveztem. Bármelyik ponton, bárkivel szívesen vagyok, részemről Joker. Viszont befolyásolja a megjelenésemet (ha nem tudunk Zebegényben aludni), hogy gépkocsi hiányában, vagy társulok valakihez, vagy tömegközlekedéssel érkezem. Továbbá nagyobb távokat sajnos nem tudok bevállalni, max. 5-10 km. Tavaly is Doki segített és haladt előre a pontra, aztán érkeztem én is... Szakasz söprését is vállalom. Szóval a lehetőségeimhez mérten készséggel állok rendelkezésre. Várom az eseményt.

Mindenkinek tartalmas szép Tavaszt/Nyarat kívánok! Sporttársi üdvözlettel Sün Balázs

VálaszIdéz
(@kvcsmrnn)
Active Member
Csatlakozva: 4 év telt el

Sziasztok!Én is szívesen segítek a rendezésben. Ha lehet, a "rajt-cél" személyzetét erősíteném.  

VálaszIdéz
(@bezijani)
Tag
Csatlakozva: 11 év telt el
Topic starter  

Üdv mindenki!  Nagyon köszönöm az eddigi vállalásokat Mariann, Balázs, Farkasure és István.  Akkor így azt gondolom, hogy Mariann rajt cél. Farkasure: Zálog bérc; István: Letkés; Balázs: Kisinóc.  Remélem a pontokra + 1 fő jelentkezik még. 

VálaszIdéz