IpolyMente kerékpár...

Értesítések
Minden törlése

[Kiemelt] IpolyMente kerékpáros (2026. augusztus 15. - szombat)

20 Bejegyzések
7 Felhasználók
10 Reactions
429 Megtekintés
(@ikrieger)
Tag Admin
Csatlakozva: 15 év telt el
Topic starter  

Szerintem okos döntés született, nem lett volna értelme szombaton megcsinálni a túrát, annak a pár elvetemült indulónak, aki már a rajt után pár kilométerrel az életéért küzdött volna. Reméljük augusztusban normálisabb nyári időt kapunk majd.

VálaszIdéz
Papp Zsolt
(@zsolti)
Tag
Csatlakozva: 16 év telt el

Elvben nekem is jó, de...

Fino alla morte!

VálaszIdéz
(@ikrieger)
Tag Admin
Topic starter  

Nos mivel most hétvégére 'normális' nyári időt ígérnek, sok napsütéssel, s 32-33 fok körüli maximummal, ezért megrendezzük a kerékpáros túrát.

A korábbi jelentkezések alapján:

Ipolytölgyes, RAJT (9:00 - 11:00): Kati, Jani, István, Erika - igazolólap, víz, szörp
Ipolyság (Sahy) elágazás (90, 65 / 9:45 - 11:45): Kokó és Zsolti - bélyegzés, nápolyi, innivaló (pezsgőtabletta, víz, szörp)
Ipolybél (Bielovce) bolt (90, 65 / 10:35 - 13:35): Koppány dr.- bélyegzés, gyümölcs, savanyú uborka, innivaló (pezsgőtabletta, víz, szörp)
Garamkövesd italbolt (90, 35 / 10:40 - 14:35): Évi és gyerekek, bélyegzés, csoki, innivaló (pezsgőtabletta, víz, szörp)
Ipolytölgyes, CÉL (11:00 - 16:00): Kati, Erika, István és a pontokról visszatérők, bélyegzés, vajas és zsíros kenyér, zöldségféle és savanyúság, víz, szörp

Kérem jelezzétek ha van kérdés, kérés vagy esetleges változás.

A hozzászólás módosítva: 2 hét telt el , Krieger István

VálaszIdéz
Papp Zsolt
(@zsolti)
Tag
Csatlakozva: 16 év telt el

Mikorra menjünk szombaton?

Fino alla morte!

VálaszIdéz
(@ikrieger)
Tag Admin
Topic starter  

Szerintem ha 9re odaértek a rajt elejére, akkor kényelmesen odaértek majd a pontra is a cuccok felvétele után.

Papp Zsolt reacted
VálaszIdéz
Oldal 2 / 2