BaDi sokadjára (202...

Értesítések
Minden törlése

[Kiemelt] BaDi sokadjára (2026.09.19.)

80 Bejegyzések
14 Felhasználók
18 Reactions
1,033 Megtekintés
(@eva0405)
Tag
Csatlakozva: 15 év telt el

Kenguru 😀

VálaszIdéz
(@bezijani)
Tag
Csatlakozva: 11 év telt el
Topic starter  
  1.  

Közelít az erszényes, de nem.

VálaszIdéz
Papp Zsolt
(@zsolti)
Tag
Csatlakozva: 16 év telt el

@bezijani Bármi olyan felfogható Rorschach-tetsztnek, ami egy meg nem határozható alakzatba "akar" bármilyen szubjektív formát beleláttatni.

Fino alla morte!

VálaszIdéz
(@aspiuska)
New Member
Csatlakozva: 2 hónap telt el

Üdv Mindenkinek!

Itt még merőben új vagyok. Szeretnék becsatlakozni az 50-es távra.
Illetve ha időm engedi (a meló és a család...) akkor besegítenék a szervezésbe is igény szerint.
Legkésőbb a stop sörözőben találkozunk. 
Marci

VálaszIdéz
(@histvan)
Tag
Csatlakozva: 16 év telt el

@zsolti Valahogy így van! Velem hetven év alatt kétszer is megcsináltatták (20 és 40?), de én mindkétszer csak söröskorsókat láttam...

Nagy Zoltán reacted
VálaszIdéz
(@aspiuska)
New Member
Csatlakozva: 2 hónap telt el

Olyan kérdésem lenne, hogy esetleg valaki tudna e segíteni fuvarban a reggeli órákban.
Dunakesziről mennék. Szobra fel is jutok 6-ra. Onnan kérnék egy fuvart, ha valaki tudna ebben segíteni. 

VálaszIdéz
(@farkasure)
Tag Admin
Csatlakozva: 10 év telt el

@aspiuska Dunakesziről megyek én is, el tudlak vinni. Csak előtte írj rám egy e-mailt vagy hívj fel, hogy ne felejtsem el.

VálaszIdéz
(@farkasure)
Tag Admin

Sziasztok!

Pár dolog:

1) Utazás: A rajtba utazáshoz illetve a pontjára kijutáshoz akinek szüksége van transzportra, légyszi írja meg, lassan ezt is el kell kezdeni szervezni. Én Marcit viszem Dunakesziről reggel, nyitásra igyekszünk odaérni.

2) Track: Bár személy szerint nem vagyok oda a trackkel túrázásért és az összes okosórát is taposnám a földbe, de a túrázóknak mégis fontos: a meghirdetett rendezvénynél nem jó az 50-es táv trackje, a tavalyi van kint. Ezt felülcsaphatom az Évi által korábban beküldöttel, vagy van ennél frissebb?

3) Kitűzők. @ikrieger kérlek rendeld meg ezeket

50 km - 50 db (a ládában maradt még 34db)

30 km - 100 db (maradt még 6 db)

20 km - 100 db (maradt még 20 db)

10 km - 100 db (maradt még19 db)

Szerintem maradhat a tavalyi grafika, de más háttérszínnel (és távonként eltérő színnel, mert elég könnyíti a szétválogatást). Ha a fájlok megszerkesztését (színcsere) is meg tudod csinálni, azt is köszönettel venném, de akár szívesen megcsinálom én, ha átküldöd.

4) Facebook - kinek van joga oda kitenni bármit is? Henitől van egy plakátgrafikánk, szeretnék megkérni valakit, hogy tegye ki.

5) Matricák - Ezeket intézem

6) Térkép frissítése - Dolgozom rajta

7) Útjelző nyilak - Janival egyeztettük, ezeket is nyomtatom, a laminálást egyeztetem Istvánnal

Köszi,

I.

VálaszIdéz
(@farkasure)
Tag Admin

Közzétette:: @farkasure

3) Kitűzők. @ikrieger kérlek rendeld meg ezeket

50 km - 50 db (a ládában maradt még 34db)

30 km - 100 db (maradt még 6 db)

20 km - 100 db (maradt még 20 db)

10 km - 100 db (maradt még19 db)

Szerintem maradhat a tavalyi grafika, de más háttérszínnel (és távonként eltérő színnel, mert elég könnyíti a szétválogatást). Ha a fájlok megszerkesztését (színcsere) is meg tudod csinálni, azt is köszönettel venném, de akár szívesen megcsinálom én, ha átküldöd.

@ikrieger bocsánat, közben megtudtam, hogy Henitől kapunk rá új grafikát, akkor ezzel még várjunk egy kicsit.

VálaszIdéz
(@kvcsmrnn)
Active Member
Csatlakozva: 4 év telt el

Szia János!

Én + 1 fő (Szandi) szombat reggel Vácról, s este Vácra kérünk szépen depózást!

Más kívánságom nincsen! 🙂

Köszönöm szépen! 

M

VálaszIdéz
(@FureszAndi)
New Member
Csatlakozva: 11 év telt el

@farkasure Szia István! Mi tömegközlekedünk rajtba és ha leérünk utolsó buszhoz, akkor haza is, ha nem, akkor valameddig kèrünk szépen fuvart.
Úgy tudom, hogy 10kor nyitunk valami fa alatt amin kereszt van. Ha a szokásos vizünk, gyümink lesz, akkor örömmel vennénk, ha valaki feldobna minket valameddig. 🙂

VálaszIdéz
(@eva0405)
Tag
Csatlakozva: 15 év telt el

Szia!

Facebookon van admin jogom,ha elküldöd emilben a plakátot,kiteszem. Ja meg szöveget hozzá ha gondoljátok. feuerstahlereva@gmail.com 

VálaszIdéz
(@drvitezzsolt)
New Member
Csatlakozva: 9 hónap telt el

@kvcsmrnn Szia! Autóval megyek 3. kerből., hozzám befértek:) egyeztessünk..

VálaszIdéz
(@kvcsmrnn)
Active Member
Csatlakozva: 4 év telt el

@drvitezzsolt 

Szia Zsolt! Köszönöm szépen a felajánlást! 

Ha adsz egy elérhetőséget, egyeztetünk.

E-mail címem: kmarianna6@gmail.com

M

A hozzászólás módosítva: 4 hét telt el , Kovács Marianna

VálaszIdéz
(@sunbalazs)
Tag
Csatlakozva: 8 év telt el

Sziasztok!

Tervezetten az 1. ponton leszek, így a kijutásom miatt szállást szeretnék kérni.

Ha nagyon jó idő lenne, talán még kint is aludhatnék sátorban (bár ezért nem rajongok), de megfelel nekem az Ipolytölgyes Pincékalja is. Onnan könnyen megközelíthető a Koppány...

A szervezést és a megvalósítást Rátok bízom. Most is igaz, hogy rugalmas vagyok és vevő mindenre. 

Sporttársi üdvözlettel, Sün Balázs

VálaszIdéz
Oldal 4 / 6