Az hány km lenne? Ez a 10 km-s táv kb? Csak azért kérdezem, m valószínűleg viszem a gyerekeket is magammal.
Szerintem az autós szállításban Vácig Farkas Pista vagy Havaj Szabi tud valószínűleg segíteni.
Közben Sün Balázs is jelezte, hogy tud jönni segíteni. Ez alapján a pontok, illetve a szolgáltatások:
RAJT, Zebegény Mókus (Zsolti, Mariann, István, Erika): 17.00 - 19.00 // Itiner, Rétes bón, amit a Rétesházban váltanak be
1. EP. Törökmező th. (Évi, Zsolti, gyerekek, 20-as táv 6,4 km): 17.55 - 19.55 // bélyegzés, víz, szörp, müzli szelet
2. EP. Nagymaros, Kálvária kápolna (Jani Sün Balázs, 20-as táv 13,1 km, 10-es táv 5,2 km): 18:45 - 21:50 // bélyegzés, víz és szörp, görögdinnye
3. EP. Hegyes-tető kilátó (Farkas Pista és Havaj Szabi, 20-as 16,9 km, 10-es 9,0 km): 19:15 - 23:00 // bélyegzés, víz, Sport szelet
CÉL, Mókus (István, Mariann + 1 fő esetleg): 19:45 - 0:00 // bélyegzés, kitűző, emléklap Mókus söröző bón
@Zsolti: lehet neked mint söprű nem is 18.00-kor, hanem a legévégén 19.00 körül kellene indulnod. Szerintem simán utoléred a 20-asokat, s este 11 körül bent is vagy a célban. Most a terep sokkal egyszerűbb lesz, mint régebben (Kút-völgy...)
@Évi: ha a Mókustól indultok akkor ez kb. 13 km.
Részemről rendben. A beérkezés a mezőnytől függ. 😉
Fino alla morte!
Kedves Sporttársak!
Igen előzetesen konzultáltam Istvánnal...
Nagy meleg lesz nappal, így nem megyek evezni és vállalok feladatot/rendezést.
Tervezem, 17 órakor jelentkezem a Rajtban, ha valamit kell még kiviszem a pontra.
18 órakor vonattal Nagymarosra, Kálváriánál 18.25-kor felveszem a pontőrséget Jánossal.
Végig tudok maradni a ponton, 22.14-kor indul a vonatom Bp-re.
Ha ettől mégis eltérő lenne, nem gond, akkor újra tervezem....
Üdvözlettel, Sün Balázs
ok, rendben a 13 km 🙂 Akkor megyünk szalagozni a gyerekekkel. Hányra legyünk hol?
@Balázs: köszi ezúton is. Minden úgy lesz ahogyan írtad, bár a pontra szerintem majd Janival együtt (no meg a dinnyékkel) és autóval juttok majd ki.
@Évi: ok. Jelezd, hogy mikor akartok menni. Péntek délután-este, szombat reggel? Addig a pontra is összeszedem nektek a cuccokat.
Mellékeltem az itinert illetve a térképvázlatot. Nézegessétek.
Szombat reggel szeretnénk inkább, sztem megpróbálok 8ra odaérni Zebegénybe hátha még nem sülünk meg.
@Évi: ha nem vagyok otthon, akkor szerintem Erika tudja majd odaadni neked a dolgokat. Ha más nem, akkor a lenti ház teraszán találsz majd meg mindent. Kannátok van, tudtok vizet kivinni? Szerintem 30-40l kellene legalább, vagy tegyek majd oda azt is?
Akkor szombaton azzal a vonattal megyünk Mariannával, ami 17 óra előtt pár perccel ér Zebegénybe. Szerintem a túrázók egy jó része is így fog tenni.
Fino alla morte!
Rendben. Ott leszünk a Mókusban.
Eddig több mint 70 előnevezés van, vagyis valószínűleg meg lesz a tervezett 120 induló.
Üdv mindenki! Nyitásra megyek a rajtba. Balázsr és a dinnyét viszem a pontra
Köszi Jani!
Akkor készítek majd össze nektek kannákat is Évi.
Vízre a Hegyes-tetőn is nagy lesz a kereslet.
Fino alla morte!
A terv az, hogy kerül 30l Törökmezőre, 40-40l pedig Nagymarosra és Hegyes-tetőre, utóbbihoz felviszem autóval majd a vizet, hogy Pistának és Szabinak csak a csokit kelljen cipelnie.