Börzsönyi jelzésfes...
 
Értesítések
Minden törlése

Börzsönyi jelzésfestések

1,712 Bejegyzések
12 Felhasználók
22 Reactions
49.2 K Megtekintés
(@ikrieger)
Tag Admin
Csatlakozva: 12 év telt el
Hozzászólások: 129
 

Mivel idén és valószínűleg később is a DBK túra bázisa Zebegény mellett az erdei sátortáborban lesz, így még a mostani alkalom előtt a héten elkészül a táborhoz vezető K4 jelzés felújítása. 

Emellett a falu felé készül egy új rövidke,  kb 400m hosszú Z4 jelzés,  ami a tábort és a faluban vezető Z sáv jelzést köti össze. 


   
VálaszIdéz
(@ikrieger)
Tag Admin
Csatlakozva: 12 év telt el
Hozzászólások: 129
 

Részben a Nosztra túra előkészületeinek keretében Lacikával rendbe tettük a Börzsönyi Kék Koppány-nyereg és Fekete-sár között szakaszát: a völgybe levezető és részben járhatatlanná vált nyomvonalat szürkéztük és a kék visszakerült az eredetileg is használt földútra, ahol a meglévő alapokat frissítettük és beszíneztük, de festettünk pár jelzést még pluszban is. Szerintem most egyértelmű és követhető ez a rész.

S ha már BKT: Ódamásd könyékén mielőbb rendbe kel majd tenni egy kicsi szakaszt, főképpen a műút környékén, ott nagyon ritkásak és régiek a jelek. A kisvasúton történő átkelés után a Sukola-kereszt felé már minden rendben, ezt a részt Paliék tavaly szépen megcsinálták.


   
VálaszIdéz
Oldal 115 / 115