Bátorkodom létrehozni a topikot.
Tervezek, tervezünk menni. A rajtban segítenénk, aztán lehetőség szerint elmennénk túrázni egyet Erikával a 30-ason.
Előnevezni már lehet: https://www.turarendezveny.hu/Event/Index/531b61dd-110c-4ee1-871c-585eb0383768, van is már pár nevezőnk.
Jelentkezem. Most csak család nélkül tudok jönni. Ha lehet, inkább pontra vagy söpörni mennék, a rajtbancélban most egy ideig elég volt a DBK-n.
Ha a bejárás szombaton lesz, akkor szívesen jövök, hétközben most nem megy, mert nem tudok szabadságot kivenni.
Van nálam valamennyi felhasználható dolog: 100 db sport szelet, pár üveg szörp és lekvár.
Szívesen megyünk segíteni. Leginkább a Sztúpát szeretnénk, vagy egyéb gyerekbarát pontot. Szombaton bejárnánk gyerekestül a 15öt.
Sziasztok!
Köszönöm a topic létrehozását és a hozzászólásokat, felajánlásokat. István, ha nem hírdeted meg a túrát, idén nem is lett volna...
A rajt helyét már rég lebeszéltem, de a polgármestert még emlékeztetem, hogy mikor megyünk. Mader Petiék idén már nem nyitnak ki, de minket szívesen látnak. Cukrászda/kávézda nem lesz. Majd szólunk a boltos(ok)nak, hogy oda irányítunk mindenkit. Szandaváralján a rendezéskor felújítják a régi iskola épületet, így ott nem lehetünk, marad a park vagy a buszmegálló, mint "fedett" hely.
István, ha a 30-as rajtban segítetek, utána mehettek Isten hírével utatokra. Farkasure, ha összeraktuk a 15-ös rajtot, utána mehetsz pontra, de ha jól számolom, akkor csak Szandaváralja marad... Éva, a Sztúpához mehettek. Lehet, nem fent leszünk a templomnál, hanem lent a "parkoló" részen, de ezt majd még kitaláljuk.
A pontok beosztása a következő lehet:
Galgaguta rajt (7:30 - 9:00): Erika, iKrieger, Gyuri, Zengő
Vanyarc (8:25 - 10:45): Anna & Peti (& Roli) (mini croissant)
Nagy-hegy, kőtár (9:20 - 12:25): 1-2 fő
Ordaspuszta (10:05 - 13:50): Nikol & Enikő(?) (zsíros-vajas-lekvásos kenyér, miegymás)
Szanda, vár (10:40 - 15:00): Szabi & Gyuri (Sport szelet/müzli)
Szandaváralja (11:00 - 15:40): Farkasure + 1-2 fő (zsíros-vajas-lekvásos kenyér, miegymás)
Sztúpa (11:35 - 16:40): Éviék (alma)
Becske cél: Zengő +1-2 fő
Becske rajt (10:30 - 11:30): Zengő + 1-2 fő
30-as söprű: BeziJani (?)
15-ös söprű: Anna & Peti (& Roli)
A hosszú táv bejárását, szalagozását, táblázását pénteken tervezem. Tudom, hogy nem a legszerencsésebb, de a múlt év mutatta meg, hogy a regenerálódásom így volt jó (ez az önző indok), és ott maradt a szombat, hogy minden beszereznivalót el lehessen intézni.
A túrához van minden (füzet, emléklap, jelvény), talán 40-50 darab kitűző elkellne, mert abból már tavaly-tavalyelőtt is ugyanazokat adtuk. István, van még esély arra, hogy elkészüljön a rendezvényig (40×28-as)?
Üdv:
mp
Részünkről rendben. Családostul megyünk, a rajtban minkét helyen segítünk, utána lehetőség szerint végigmegyünk a rövidebb távon a gyerekekkel.
Kitűző simán elkészül a túráig. Mailben küldd majd el, hogy melyik legyen, vagy ha új lesz, akkor kérlek képet, elképzelést.
A célba vigyünk szerintem valamit, amit tudunk osztani, eladni. Pl. legyen nálunk kávé, esetleg sör, üdítő. Alma és narancslé maradt is a DBK-ról kb. 30 db, ezek 2 dl-es dobozos kiszerelésűek.
Arra nézzetek rá, hogy akkor már járni fog-e a vonat Aszód és B.gyarmat között vagy még mindig pótlóbuszok lesznek!
Fino alla morte!
Üdv mindenki! Ahogy már mondottam is, seprem a 30 -t.
Április 24-éig van vágányzár, tehát valóban csak a busz jön idén szóba az autón kívül: https://www.mavcsoport.hu/mavinform/s780-aprilis-24-ig-potlobusz-aszod-es-balassagyarmat-kozott
A mellékelt kitűzőből készüljön 50 db? Vagy van más elképzelés?
Jelen gondolataink alapján túrázóként a rövidtávon vennénk részt valószínűleg az eseményen Ágival, de ha kell, be tudok ugrani a rendezésbe (annyi megszorítással, hogy szombaton csak éjfél körül érek haza így a hajnali feladatokat elkerülném..)
Rövid táv bejárás is pénteken?
Sziasztok!
Mindenkinek megköszönöm lelkesedését, de - csak hogy leegyszerűsítsem - az idei évben nem rendezünk Andezit túrát.
Aki szeretné bejárni, annak szívesen átküldöm a track-et, vannak emléklapok, kitűzők, jelvények, el tudom küldeni postai úton. Nem ígérnek rossz időt jövő hétvégére.
István, kérlek állítsd át a honalpunkon elmaradra a túrát, ha esetleg valaki elutalta a nevdíjat (10 fő lehet max), küld át kérlek a nevét, bankszámlaszámát és az utalt összeget, visszautalom nekik.
Köszönöm.
Üdv:
mp
Sajnálom, hogy így alakult. Mindenhol módosítom majd az információkat, megnézem hogy kitől érkezett előre utalás.
Sziasztok! Én csak most léptem be, de még mindig fent van a rendezvényeknél az elmaradó Andezit túra, sőt 30-ra felajánl előnevezési lehetőséget is. Én most családi elfoglaltság miatt, amúgy sem tudtam volna részt venni. Bár eddig is csak túráztam a rendezvényen.... Remélem jövőre, több sikerünk lesz. Éljen a Tavasz! Sün Balázs